Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - neno90

Pages: [1]
1
Pozdrav,

Pitanje za sve ovdje koji bi mogli znati ...aplicirao sam za poziciju na Silversea preko Vship agencije u UK. Pitanje je, da li meni treba c1d viza posto je kompanija iz Monaca i nemam niti jedan Americki port?
Hvala unapred na svim odgovorima

2
evo i ja imam jedno pitanje, nije neš ali eto da ne kupujem i ne trošim pare bezveze ..postoji neki određeni "dress code" baš za fotografe na carnival cruiserima? ..ako je neka uniforma da li je sami kupujemo ili? ..naišao sam samo na odgovor od strane ccl koji je općenito za sve radnike

3
evo nama danas suzi poslala mail sa onim potvrdama od carnivala da smo prosli pitala nas kad bi bili spremni da idemo.. i sad cekamo ugovore bez kojih naravno ne mozemo nista dalje rjesavat ...ali bitno da ide naprijed lagano :))

4
poz, eto ja prosao za carnival 5.5. u ZG, rijesio sam d1, i sad cekam da mi se javi suzi za ugovor i datum ukrcaja pa da idem na lijecnicki i po pomorsku knjizicu ..i onda lagano naprijed :)

5
mene je u ponedjeljak zvao tomislav i ispitivao me tako malo na engleskom sve i svašta i kaže da mu pošaljem u mailu sve dokumente, slike, portfolio i sta ja znam sta jos ..kao sto prije jer da je odabir (ili intervju mozda) za neka dva tjedna ..probaj ga zvat puno bolje nego mail da saljes ;)

ja ako idem idem preko A Priori iz Lovrana, sutra cu zvat Suzi da vidim kad ce kod nje za carnival biti

6
Pozdrav fotografi :D ...evo mene napokon odlucio probat na brod kao fotograf, poslao sam CV i kopije osobne i putovnice u Lovran Suzi u agenciju A Priori, sad čekam odgovor, uglavnom kako kaže, odabir za fotografe bi trebao biti u 4. mjesecu


i jedno pitanje imam :) ..jel ja moram kupovat dslr prije nego krenem na brod, da li dobijem njihov na korištenje, da li kupim od njih pa mi uzmu od plaće ili kako to ide? to mi nije skroz jasno   -()-

7
hvala puno ..ma već si 3 mjeseca sigurno mislim mogao bih probat ic, mislim si ono ..kad cu ako necu sad (imam 20 godina) ...sad mi je malo bed jer imam jako dobar posao trenutno a poslije se sigurno necu moc vratit na njega...jedino radi toga mi je bed .. a opet ovako bih vidio svijeta sto inačce necu sigurno, sad si neš mislim bolje da počekam da ova, nazovimo je kriza, prodje i onda da se malo okusam na kruzerima ...na sto sam muka ://

8
isao bih za foto, ide mi to :D ...ma gledao sam malo ..ima onih koji zahtjevaju jako puno, ali vjerujuem i daju više, od recimo carnivala, royala i sl. jer imaju zahtjevnije, naravno i imućnije goste.. recimo poput ovog widstara...malo sam gledao, kazu klijenti su im mladi bogati ljudi (nekakvi inžinjeri i sl.) ..čitam dalje ..kažu da osoblje ima jako dobre plaće,  da je preporučljivo radit za njih ... ž


..malo sam dosadan :D ..ali eto zanima me ..recimo sad ..na carnivalu mjesečno neka je plaća 1200 dolara....da li se tu može na to kakvih napojnica skupit i sl.? ...prijatelj pomorac mi rekao da ih ima koji natuku mjesečno do i kakvih 3500 dolara(ne određeno na carnivalu, ovo kažem općenito, je li to moguće?)

9
hvala ... da to su ti cruiseri, čuo sam da su ok plaće, sve je puno fleksibilnije jer nema previše gostiju (ima ih po 400-500)..

..znači nema bez agencija, ono sad da ja sad recimo odem na njihovu web stranicu i prijavim se za posao?

i još bi me zanimalo, za koje firme postoje agencije kod nas, i za koga je najbolje ić radit? tnx

10
pozdrav ..eto novi sam u svemu ovome..nisam baš sve do ovdje pročitao ali većinu jesam... vidim većina ste radili za carnival, neki na HAC, royal carribbean princess cruiserima i tako ...što mene sad zanima je, da li ste vi svi išli preko agencija ili vas ima i koji ste sve sami riješili sa firmom koja zapošljava na određenim cruiserima?

..da li je neko od vas radio za "windstar cruises", odnosno za showtime pictures? ...

Pages: [1]