Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - slobabob

Pages: [1] 2 3 4 5 6
1
Predstavljanja / Re: ArhiTetka - Buduci izbor posla
« on: 10/October/2013 »
Postovani moreplovci,

Dugo se nisam javljao.... Zanima me sledece: da li Karnival i dalje regrutuje za poziciju brend inspektor i da li samo cure primaju. Imao sam u par navrata priliku da razmenim po koju rec sa nekim devojkama koje su se oprobale na toj poziciji.
Planiram da apliciram za tu poziciju pa me zanima kakvo je stanej u ovom moru plavom :-)

2
Stvarno odlican.
Ja imam slican video,traje 50 minuta,sadrzaj za F&B je identican, a uz to ima opis za jos neke pozicije(hotel steward/stewardess,asst. stateroom stewardess/stateroom stewardess, floor supervisor, asst. house keeping manager,purser, youth counselor, photographer...).
Ako postoji potreba da ga "uploudujem", samo me uputite na koju temu.

upload nego sta. mene zanima photographer pozicija....

4
Imas hostel captain na dorcolu u centru grada a imas dobru vezu sa gradom iz centra. Sve linije polaze sa zelenog venca. Trolejbusi ti krecu sa zeleznicke. Hostel je jeftinija varijanta od hotela. Gradske linije beograda imas na netu. Da ne dajem sajt ukucaj u google gradsko saobracajno preduzece beograd.

5
Druze sa foruma idi na brod i radi. Prezubi resi se i otisni u svet. Ukazala ti se prilika da zaradis, iskoristi je.
Svako dobro.

6
Tkzv trening je bio. Kada će biti sledeći znaju u EP. Što se samog aparata tiče, mislim da je trebao.
Za sve potrebne informacije obrati se agenciji. Možeš mail-om a i telefonom . Postoji sve na forumu  :rtfm:

hahah kako mislis valjda je trebao
valjda si bio na tom treningu i nesto si sa njim valjda radio  ""]] ""]] ""]] ""]]

7
e a nisam pitao da li na samom treningu trebam imati svoj aparat tj da li je potrebno da se ponese?

8
Ja sam zainteresovan ici na intervju preko EP-a jer kako sam se u svojoj temi Arhitetka predstavio fotografijom se nikad nista ozbiljno nisam bavio ali neku osnovu imam. NIsam drzao profi aparat ali sef mi rece da mogu ici preko EP-a.
Ono sto me zanima da li neko moze da mi tj onaj ko je piao o tome kako je bilo na forumu da li moze da mi kaze impresije onih koji nikada nisu bili fotografi i kakvi su njihovi utisci o svemu tome. Moze li se na brod ako se pre toga nije fotografisalo na nacin kako se to trazi na treningu.
Napominjem da sam iz Srbije i da bih isao preko zagreba na brod.
S postovanjem Slobodan

9
Život na Moru ~ Life@Sea / Re: Droga na brodu
« on: 23/November/2010 »
Nisam sefe izgoreo po glavi nego pitam za situaciju jer svasta napricase. Poislih da mogu da ti uvale. Kako vidim nije bilo slucajeva....
Daleko bilo sa drogom da se kacim pih

10
Život na Moru ~ Life@Sea / Droga na brodu
« on: 23/November/2010 »
Spomenuste dilere droge. Ima li sanse da recimo cimer iz kabine bude diler i da nam podmetne paketic i da bude problema. Kome se pravdati i kako!?
Vidim vidjali ste policiju kako hapsi, zato pitam.

11
Nemoj piti gazirana pica i junk food i bices ok. Pij vise vode i poradi na umerenoj fizickoj aktivnosti. Uzimaj rehidratirajuca pica.

12
KOUZON Skopje / Re: Lekarski - Kouzon
« on: 13/November/2010 »
Lekar se krstio govoreci ja ovo u svojoj karijeri nisam video. :) Uglavnom moram to da resim hehe. Brinu ljudi da mi se krv ne zgrusa. Da ne idem u off javljam kad odem lekarima uskoro......

13
KOUZON Skopje / Re: Lekarski - Kouzon
« on: 12/November/2010 »
Sefe policitemija je kada su ti uvecani leukociti trombociti eritrociti. Kod mene su samo eritrociti. Nemam ni jedan znak punokrvnosti tipa uvecana slezena jetra crvenilo u licu. Moguce da sam se preforsirao tipa dosta trcanja dobra hrana a ne pijem po 5l vode. Hematolog klinickog centra nis inace profesor doktor medicinskog fakulteta u nisu je rekao da je to za sada ok. Trebam odraditi i krvni razmaz da vidim oblik velicinu i broj eritrocita. Onda cu verovatno znati sta mi je. Sto se mog zivota tice zivim gde nema niti jedne fabrike 20km unaokolo. Uslovi za zivot su odlicni. Nema trovanja ugljen monoksidomom a zivim u prizemnoj kuci. Soba u kojoj spavam je 16metara kvadratnih i uvek se provetrava navece.
Usputno sam pitao ovo jer sam hteo da znam sta da ocekujem ako slucajno bude ponovo povecan broj eritrocita. Retko ko je punokrvan. Mozda pokusam da saznam na medicini rada sta misle o ovome i koliko je opasno. Inace aparatura u srbiji za normalne vrednosti uzima za donju granicu 3,5 a gornju 5,5 miliona eritrocita u mm3. Sve u svemu jos nisam dosao do lekarskog. Tek trebam na intervu. Nadam se da cu na prolece. Uskoro cu da diplomiram.....

14
KOUZON Skopje / Re: Lekarski - Kouzon
« on: 12/November/2010 »
Da ne otvaram novu temu da pitam ovde. Naime imam s vremena na vreme povisen broj crvenih krvnih zrnaca. Normala tj. gornja granica 5,5 miliona ja imam 6. Na klinickom centru Nis na odel interne medicine mi je recen o da jos nema naznaka punokrvnosti. Inace bavim se sportom idem u teretanu trcanje ali nista preterano. S vremena na vreme mi je povecan broj eritrocita. U februaru bili 6 miliona u aprilu 5,4 a u septembru 6. Da li je imao neko slican "problem" i kakve su mi sanse da budem vracen sa lekarskog. Napominjem da mi nije postavljena dijagnoza a cimam se sa pregledima od decembra 2009.
Unapred hvala.

15
Pitanja i Odgovori / Re: Mobilni telefon na brodu
« on: 11/November/2010 »
Ja sam u srbiji i zvao sam putem VOIP-a rodjaka i minut me je kpstao nesto vise od 5 din. Ovi  preko kojih koristim uslugu ne prave razliku izmedjumobilne i fixne linije a ja zvao mob  :uzdravlje:

Pages: [1] 2 3 4 5 6