Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Srdjan011

Pages: [1] 2 3 4 5
1
Hocu, vazi. Eto za sta uzimaju 650 evra :)) Strasno bre, al jbg.

2
Karnival sam napustio zbog Princessa, a na Princessu sam dobio otkaz.   :)

Ciao Neylo21. Nemam info za STCW, tek za koju nedelju idem. Koji datum si dobio za ukrcaj? Vidimo se tamo valjda, ako mi ne promene nesto :)
A pitanja bi trebalo da budu klasicna o bezbednosti na brodu i moru. Tipovi vatri npr. , koja se kojim uredjajem za gasenje pozara gasi... Crowd control & management i slicno valjda. Srecno sutra onda. Javi kako je bilo.

3
Ciao drugari, posle Carnivala i Princess-a, dosao red i na MSC.

Apliciranje je proteklo ovim redosledom;
Poslao sam upit Kouzon-u da li imaju upraznjena mesta za fotografe na MSC. Dobih pozitivan odgovor.
Trebalo je da napravim profil na MSC sajtu, i da odradim par testova za fotografe (tehnicka pitanja i sl), snimim video gde pricam nesto o sebi 1-2 minuta, kao sto je to bio slucaj sa Carnivalom i Princessom.

Nakon toga, javljam Toniju iz Kouzona da sam zavrsio sve. Toni odgovara da bih trebao uskoro da imam intervju preko Skypa sa Mr. Luca Lo Martire, HR MSC-a, ili sta god.
Relativno brzo je zakazan i taj finalni, mozda nakon dve nedelje od inicijalnog mail-a poslatog Kouzonu.
Sam finalni je trajao nekih pola sata. Luka je opusten i okej lik. Bar sam ga ja tako doziveo. Tako da, ako sa njim budete imali intervju, bez brige.

Kao sto je vec pominjano, treba platiti 550E za STCW, bez obzira sto imam dva sa drugih kompanija. Medical (bez obzira sto imam dva vazeca jos uvek), i yellow fever vakcinu.
Ako idete za USA, C1/D vizu. Na STCW idem 10.og Novembra, pa ako jos neko ide, mozemo zajedno.
Najverovatnije cu dobiti MSC Divina brod, ali o tom po tom.

 :rolleyes:

Ako imate neka pitanja, rado cu odgovoriti.

4
Ozbiljno? Malopre sam dobio info da moze i kod Ristica. Bitno je samo da koristis njihov formular.

5
Je l moze u Risticu medical za MSC?

6
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 22/December/2015 »
Azzam nisam video uzivo, a za Eclipse se slazem skroz.

Btw, dosao sam. Cim uhvatim vremena malo, javljam se sa utiscima :) Pozdrav do tada!

7
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 17/December/2015 »
Searchuj na google

8
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 16/December/2015 »
U nedelju palim nazad za Beograd, pa se cujemo :) Ugovor uspesno privodim kraju. Radi se, ali nista tesko. Ako je tim dobar, i ako imate dobrog sefa, ugovor ce vam biti super. Zamerka na  lovu koja  moze biti dosta bolja, tako da cu najverovatnije da trazim posao na jahti. A dok ne dodjem u hladnu Srbiju, evo par slika lepotice pored koje smo juce dokovali  u St. Maartenu.

Kapiram da svi znaju o kojoj jahti je rec....

9
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 25/October/2015 »
Pozdrav drustvo!  I dalje blejim na  Conquestu. Jo neka 2 i po meseca ugovora i to je to. :uzdravlje: Kad se vrnem, stize detaljan izvestaj  :uzdravlje:

10
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 04/July/2015 »
Thx man! :plovim:

11
Predstavljanja / Re: Ciao svima : )
« on: 03/July/2015 »
Sutra se ukrcavam na Conquest!  :wave:

12
Danas smo imali pisani test. Malo na zaokruzivanje, malo pisete sami. Nije tesko, laganica se prolazi. Kad dodjete na koledz dobicete knjigu sa svim informacijama, pocevsi od toga kako se prilazi gostu, preko podesavanja za fotkanje gangwaya, rules and regulations, hijerarhija na brodu, hijerarhija u photo dep.-u itd. Ponedeljkom se ide na brod, tako da cemo mi imati dva ulaska na brod. Imacemo jos par testova, tj. examova.... Sve u svemu, nije tesko. Kako koledz bude odmicao, updateovacu sa novim informacijama  :uzdravlje:

13
Vec dobih preporuku za no name bar na Cozumelu :)   Hvala na zeljama, nadam se da i ti uzivas na zasluzenom odmoru  :uzdravlje:

14
Pozdrav drustvo, stigli smo u Cozumel na obuku. Klopa je super  :uzdravlje:  Julia je super. More je fantasticno. Obuka nam pocinje sutra I guess.  Stigli je nas 10-oro u prepodnevnim satima, tako da smo imali dosta vremena za blejanje i brckanje. Ekipa je dobra. Ako ima neko neka pitanja, pucajte. CHeers

Pages: [1] 2 3 4 5