Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ninka88

Pages: [1]
1
Hvala šefe

Malo sam bila umorna ;)

Pa na kraju i ispanes crkotina sa crkavicom a i prije toga izgleda:)

2
pitanje za Princa

Prije svega da se zahvalim na informacija. Ja kao i mnogi prelistavam i citam forum. E sad je doslo do onih konacnih platiti ili ne platiti 850 evrica. Stranica koju si stavio https://e-travelmanagement1.amadeus.com/, me funkcionise kako treba( barem za mene) Error: Your profile and/or community is not correctly configured; please contact your site administrator. (2130151)---sta god pokusala uciniti.
Da li je jos uvijek aktuelna ova stranica za karte sa popustima za moreplovce( carnival) i imali jos neka. Ja trenutno nemam crew id..Vec onako gledam unaprijed da vidim sta mi je ciniti.

Hvala

3
Pozz

Moze li mi neko pojasniti pliz ;) kako to da novac za kartu odbijaju od plate ( Carnival kompanija/ post Moon). Ja treba da idem na staff poziciju za Carnival ( valjda) i kazu da kartu u povratku snose oni iz Carnivala? Nece valjda iz one crkotine i za to izdvojiti?

4
Za Jel
I ja sam bila na istom tom intervju i prosla kao i mislim vecina ako ne i svi ? i nema jos nikakvog maila od sinise. Jesil ti slala kakav mail Sinisi i jel ti ista odgovorio. Ja jos uvijek cekam , reko poslat ce. Mada kontam da ga kontaktiram ovih dana. Barem mozemo da kontaktiramo na forumu dok ne dobijemo kakve informacije ;)..Imal jos koji member of youth staff that day?

5
Razmatram jos uvijek opcije +U+ :hmm:, bus, voz , ostalo

Vidjet cemo koje ce jos promjene biti dok se ne javi jos neko ili slicno

6
Da se ozivi tema
Ide li ko za Viking Ocean 02.12 u Skoplje iz Bosne? Je li padaju ikakvi dogovori? Silence and quiet only :pop:

Pages: [1]