Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bluebox88

Pages: [1]
1
Samo da spodelim da u nedelju(4 Novembra) sam posalio sve potrebne dokumente u Napoli i da danas ts petak sam dobio lepe vesti da je rehire aplikacija uspjesna! :yeah:  Inace @cincinnati pitao sam sudskog tumaca i objasnio situacijom i ona je rekla da samo izjava u kojoj pise da nisam mogao da idem zbog licnih problema nece da mi prihvate i preporucila je da idem sa medical,da je neko iz porodice imao zdravstveni problem i tako sam uradio!
@cincinnati Nisam ti se zahvalio za savjet ,tako da evo sad  :uzdravlje:

2
Hvala ti!   :uzdravlje: Idem sutra kod sudskog tumaca da vidim sta ima on da kaze i dali mozda do sada je imao slicno iskustvo sa nekim drugi moreplovac!Znam za death/birth/medical certificate i zato sam ih pitao dal mozda imaju u predvid medical ali nista konkretnije nisu mi odgovorile  a samo It should be the certificate supporting the reason why you left i cudim se sta bi to moglo biti!  -()-

3
Pozdrav! :wave:Pomolio bi veterane ili neko ko je radio re-hire za Princess da pojasni sta znaci Certificate(with official translation in English) attesting the  reason for leaving the company.Imeno odradio sam jedan ugovor(sa dobar apraisal) za Princess prije 2 godine.Kad mi javili da me pitaju dal mogu da se ukrcam za drugi ugovaor ja sam im rekao da nisam spreman zbog licni problema.Sad zelim opet nazad na istoj poziciji,posalio sam mail u Napoli i iz ostali documentama traze i taj Certifikat?
Znam da oni traze neki dokaz/razlog zasto nisam produzio da radim za Princess al sta ako razlog nije bio medicinski?

4
Jasno Sefe…..mislim da niko ne zeli da komplikuje stvari….al kad moras sta ces!

5
Znaci da dokaz(papiri) koji  ja njima  posaljem,zasto je bilo emergency I to sto moje podatke su vec u njihovom database,bice dovoljno da se ja vratim opet nazad na brod….jasno….pa mislio sam na to dali ce oni meni dati neki papir kad potpisem documente za emergency  sing off na koji pise moje podatke i kad sam napustio brod. :uzdravlje:

6
Hvala Sefe!       
Kad bi se vratio na brod ja cu da njima prilozim dokaz  za emergency  leave  to  je najmanji  problem….ali za da bi mogao da se opet vratim na brod ,jel kompanije treba  meni  izdati bilo kakav dokumenat kad napustim brod t.s dokumenat koi potvrdjuje/dokazuje da  ja jesam clan posade  i da sam uradio emerg.sing off ? Kako cu ja onda dokazati kad bi opet nazad da sam radio za njima…ili mozda podatke o meni u njihovom  database je dovoljno? -()-

7
Pozdrav ljudi!  ""]]
Interesuje me dal  nakon  3mjeseca(prvi ugovor Assi.Waiter) mogu da napravim emergency leave/sign off na Celebrity ? I kad podpisem dokumente  za emergency dal ce oni mene dati neki documenat  na  koi pise da je to upravo emergency sing off da bi mogao priloziti kad bi opet nazad nakon 2-3 mjeseca?

Pages: [1]