Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Photo

Pages: [1]
1
Hvala na odgovru i mislim da se svi slazemo, da ako si dobar radnik mozes napredovati, jer se na takovom mestu, kakav je brod,ipak ceni predanost uradu i elokventnost. Ta misterija za mene je resena. Jos jednom,  Hvala.  :yahoo:. I gledacu da apliciram za sto bolju kompaniju, koliko to budem ..jeli mogao.

Jos jednu stvar bih Vas zamolio :moli:,  da mi odgonetnete  malu predrasudu prema jednoj, mozda za Vas minornoj stvari....ali za mene je to sada, mozda cak i jedina prepreka da odem na brod...a to je : Smaranje gostiju dok veceraju ili nesto slicno tome.
Interesuje me, da li se prolazi neka vrsta obuke  u vezi tog detalja, jer predpostavljam, da gosti ne smeju biti "maltretirani" od strane osoblja i da im se mora prici na jedan odredjen nacin.
Ja,  jedino ne poznajem taj nacin prilaska...i ne znam kako to da resim. A ne bih da se zaustavim na toj prepreci...Glupo da se sve to propusti, samo zbog jedne barijere.  :nono:


2
Postovani "morefotci"...posto planiram da se i sam prijavim za Image, interesuje me, kakva je kompanija i postoji li mogucnost za dalje napredovanje.

Pages: [1]