Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Popay

Pages: [1]
1
Pozdrav svima,
Treba da obnovim D2 sertifikat iliti osnove sigurnosti na brodu. Prvi put obuku i ispite sam radio u Brodarskoj Skoli tj Luckoj Kapetaniji u Beogradu 2010 godine, a sa nekoliko strana sam u poslednje vrijeme cuo da je Beograd izgubio licencu za izdavanje ovakvih sertifikata, pa me sad zanima gdje da sto jednostavnije i naravno sto jeftinije obnovim ovaj sertifikat?
Jedan od trening centara u Hrvatskoj mi je rekao da u Hrvatskoj ne priznaju obuku ni sertifikate izdate u Srbiji te da ukoliko bih odlucio preko njih uraditi obnovu sertifikata, morao bi proci obuku ispocetka 6 dana, i platiti punu cijenu obuke i ispita. Po meni cista nebuloza jer na brodu radim 8 godina i sve te stvari znam napamet da me probudis u bilo koje doba noci. Uostalom po dolasku na brod, svakako imam safety treninge za svaki novi ugovor i svaki novi brod.
S druge strane, jedan trening centar iz Zadra mi nije postavljao nikakve uslove. Rekli su da placam samo cijenu obnove i ispita i da sve zavrsavam za jedan dan. Nisu me ni pitali ciji sertifikat posjedujem niti bilo sta.
Eto pa ako neko ima svjezije iskustvo u vezi sa obnovom D2, zamolio bih da podijeli sa mnom i sa ostalim clanovima foruma. Ja cu sigurno ostaviti post nakon sto zavrsim obnovu.

3
Art Department / Art Auctioneer Associate
« on: 11/August/2011 »
Pozdrav svima.
Nedavno sam aplicirao on line na poziciju Art Auctioneer Associate,vec sutradan obavili razgovor skajpom,i na konto dobrog engleskog dobih posao,i vec nakon 2 dana mi poslali garantno pismo za vizu.
Neznam mnogo o poslu,pa bih zamolio bilo koga ko ima ikakve informacije o poslu Art Auctioneer pomocnika,da otkuca koju rijec!
Mnogo bi pomoglo,jer trebao bi da ganjam vizu a nisam na cisto da li da se prihvatim ove avanture!??? :hmm:

Hvala unapried,i svim pomorcima zelim mirno more  :uzdravlje:

4
I've got the offer for the position Art Auctioneer Associate!
I was searching the complete forum and couldn't find any information about this.
If any body know anything about this job and how is the life on board for this position,please reply guys.
Thanks in advance
Cheers  

5
Pozdrav svima,

zna li iko ista o MSC Cruises kompaniji?
ako ima neko na forumu da je radio za njih ili da zna ista o njima najljepse bih zamolio bih da ukratko podijeli svoje iskustvo.
hvala unaprijed

zivjeli

6
Harding Brothers / Harding Brothers
« on: 17/April/2010 »
pozdrav svima,moza li iko ko zna,da kaze opste uslove na harding brothers kompaniji?

aplicirao sam direktno na njihov sajt i dobio mejl da ih pozovem da porazgovaramo,a ne bih nabijao telefonske racune bezveze!
logicno mi je da na ovaj nacin nema posredstva agencije tako da nema ni troskova agencije,sto je super,jer ovi nasi lihvari bi ti dusu uzeli da mogu.
tj.zanimaju me sljedece stvari:

1.pozicija koju mogu da dobijem za prvi ugovor,pretpostavljam shop asistent,ok..kolika je plata?
2.koliko novca moram da ulozim do ukrcaja?tj troskovi?
3.letovi?
4.mislim da je ovo na svim ship kompanijama isto,ali kontam mozda negdje i nije,pa me zanima da li su radnici prijavljeni,i da li je ista placen vacation?

zamolio bih najljepse ljude koji znaju tacne informacije da pomognu nama koji ne znamo..
hvala naljepse i srecno svima i mirno more..


7
Introductions / Harding Brothers
« on: 13/April/2010 »
Hi everyone,

I'm looking for some information of Harding Brothers company,so if anyone have some information about salary for watch specialist position with HB,please found a minute and send me an answer.Thanks in advance and best wishes to all of you.Cheers.. :uzdravlje:

Popay

Pages: [1]