Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - StK

Pages: [1]
1
Pozdrav svim kolegama, pitanje za nas koji cekamo na ukrcaj za NCL, znam da su bili intervjui i u BiH i Makedoniji kao i kod nas u Srbiji tu oko tog datuma, pa sam zato samo stavio mesec, ja sam prosao 17. Marta u BG-u, pozicija Restaurant Steward.
Iz agencije su naveli da mora da se uradi medical ove nedelje, tako da to moze a i ne mora nista da znaci, nemam pojma, videcemo  -()-


2
Dakle kao sto pise u naslovu, sutra u BG-u u Hotelu N imamo preliminarni gde ce nam ponovo proveriti strani jezik i iskustva iz posla za koji se prijavljujemo pa ako prodjemo ostajemo u subotu i nedelju na obuku.Ako prodjem napisacu ovde opsirnije sve detaljno kako i sta se radi, za buduce kolege da znaju, verovatno u nedelju cim dodjem kuci pisem.
Za sad smo imali samo mini proveru engleskog i iskustva sa posla preko skajpa nekih desetak minuta, mogao sam da zakljucim da devojka nije bila nesto odusevljena iskustvom ali je rekla da mi je engleski dobar, tako da ce mi tamo predloziti verovatno neku drugu poziciju gde "ne treba" toliko iskustva, inace ja sam se prijavio za asst waitera.
Takodje smo dobili informaciju da ce vec sad do kraja januara i tokom februara biti glavni intervju za Princess, Royal Caribbean i Celebrity Cruises.
I samo jos jedan mali info, za kompaniju Royal Caribbean traze pored engleskog jos jedan evropski jezik na nivou komunikacije, e sad nije navedeno za koju poziciju konkretno traze.
Eto toliko za sad, videcemo na sta ce to na kraju da ispadne, svakako cu napisati iskustva, ako jos neko od kolega ide javljajte se ljudi, jeste spremni? :D
samo da ubacim da se preliminarni placa 3900 dinara, a ko prodje dalje, obuku placa 120e.
Toliko.

3
Dakle u pitanju je SafeCruise agencija, javio sam im se putem e-maila, i odgovorili su mi vec sutradan i rekli da CV posaljem posle 1. februara.
Sad mi malo frka oko vremena, procitao sam skoro sve mgouce teme na forumu i vidim da ima dosta toga da se obavi, pa me zanima ako neko zna od prilike koliko se ceka na poziv za intervju ili kako to vec dalje ide?
Btw, samo da dodam da sam 1993. godiste i sad 8. februara punim 20 godina, dakle ja sam ih pitao da li mogu da se prijavim iako nemam 21. godinu.
Employment Power, covek po imenu Sinisa mi je odgovorio da ne mogu da se prijavim za posao pre 21. godine, dok su mi iz SafeCruise agencije rekli da saljem CV posle 1.Feb kao sto sam vec napisao, dakle ako ima jos neko under 21, javite se u Safe cruise!
I samo jos jedno off topic pitanje ako nije problem, sa cijim predstavnicima radi SafeCruise agencija?

Pages: [1]