Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - cobivr

Pages: [1]
1
Pozdrav forumasi,ima li koga trenutno na Triumphu i da li neko mozda zna kakva je sada situacija sto se tice HK depatrmenta na brodu?  Hvala  oT

2
Kolika je plata  Asst. Hskp. Mgr to jest tebi ako nije isuvise indiskretno pitanje?

3
Procitao sam sve topice na temu vize ali nigde nisam naisao na nijedan konkretan primer iz kojih ti razloga mogu uskratiti pravo na (ne dati) C1D pomorsku vizu?
Vidim da ime nekih ljudi na forumu koji su odbijeni ali niko ne kaze zbog cega, da li vam oni uopste kazu koji su to razlozi?

4
Evo jo jednog pitanja u vezi Carnivala. Da li refundiraju troskove medicala i vize?

5
Hvala Vam na odgovorima. oT ="" Imam jos jedno pitanje za Asst. Hskp. Mgr, koliko ti je ugovora bilo potrebno da bi dosao do te pozicije(ili si mozda odmah dosao na tu poziciju)? Da li i za tebe vazi ovaj sistem 6-2(radis 6meseci a odmaras 2) ili mozda radis 4 meseca po ugovoru? Hvala.

6
Mene licno jos zanima kome floor supervisor neposredno podnosi izvestaj  Asst. Hskp. Mgr ili Hskp.Mgr to jest ko vrsi njihovu kontrolu?
Kao i kolika je trenutno plata FS-a da li ima nekih promena u vezi s`tim? Hvala.  oT

7
Dioptrija / Problemi zbog dioptrije? (+4.5)
« on: 12/June/2013 »
Pozdrav svima na forumu. Procitao sam sve teme na forumu koje su vezane za ovo i slicna pitanja ali s`obzirom da se priblizava datum kada trebam odraditi medical postajem malo nervozan.
Naime nosim naocare i kontaktna sociva pa me zanima da li je neko do sada imao problema na medicalu zbog vece dioptrije (da nije prosao medical zbog toga)?Hvala oT

8
Moze li mi neko iz iskustva reci,da li se za housekeeping department(Carnival) treba davati uzorak stolice ili ne. Hvala

9
Pozdrav svima na forumu.Da li ima jos nekoga ko ceka info za ukrcaj na Carnival? U pitanju je housekeeping department.

10
Pozdrav forumasi.
Imam jedno pitanje mozda pomalo i nebitno ali ajd mozda mi i neko odgovori.
Naime dobio san mejl od agencije da im dostavim 2 preporuke,cv i fotografiju (sa osmehom) pa me interesuje sto se tice fotke kakva bi trebalo biti (velicina) cini mi se da sam negde video da bi trebala biti kao za one stare pasose. I kako bi trebalo da smo obuceni kada se slikamo da li moze i casual ili formal (mislim kosulja,kravata i sl). Hvala.

11
Ima li neko saznanja o tome da li ima trenutno u nekoj agenciji otvoren konkurs za FS ili P&D Supervisora? Ako ne trenutno onda dali ce mozda u skorije vreme biti kakav konkurs za ove pozicije? Hvala  oT

12
Prelistao sam forum posebno houskeeping department vise puta i nigde nisam pronasao nijedan topic o iskustvima na poziciji Floor Supervisora na Princess-u ili na Royalu. Da li postoji na ovom forumu neko ko je bio na ovoj poziciji?

Pages: [1]