Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - drmariokg

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 11
1
Pitanja i Odgovori / Re: dokumentacija za rad na brodu
« on: 02/September/2014 »
Trebam raditi medical, a papire nemam, setih se da je ovde bilo, ali linkovi vishe ne rade.
Shefe, da nisu mozda prebacheni negde na forumu?

2
Breaking news!!!!!!!

Poshto smo sad ENTERTAINMENT TECHNICIANs ne platja se avionska karta kad dolazite prvi put!!!! Kompanija platja kartu, tako da ne dozvolite da Vas prevare, kao shto su mene!!!

3
Ujutru u 6:15 BGD-FRA-HOU, sav sam utrnuo!!!
Kucamo se iz Houstona!!!

4
Troškovi odlaska na brod / Re: Novac za start
« on: 21/April/2011 »
Ne treba ti odmah 1000€ na hrpi. Zacudio bi se kako se covjek snadje kad gori pod nogama, a pogotovo kad je posao u pitanju.

Potpisujem!!!  :deda:

5
Troškovi odlaska na brod / Re: Novac za start
« on: 21/April/2011 »
Htedoh ti retji, nemoj da te mrtvi novac sputava da odesh na brod!!! Ja sam bio spreman i od zelenasha pod kamatu da uzmem!!!

6
moj brat nije...Objasniće razloge posle praznika...Sve najbolje!!!!

Ja sam pao na prvom koji dodushe nisam ni imao, srushio mi se ceo svet, 3 dana sam bio u down-u, ali ustao sam i evo me, brojim sate do pochetka drugog ugovora!!! Bitje drugi interview i neka poradi na tim greshkama koje je imao i olaaaa!!!

7
Troškovi odlaska na brod / Re: Novac za start
« on: 21/April/2011 »
Bez sekiracije, bitje posle josh bolji, ali brate, sednem u taxi i vozi me 'de ja 'otju!!! Nismo se rodili u kolima, tako da mozemo i bez njih!!!

8
Troškovi odlaska na brod / Re: Novac za start
« on: 21/April/2011 »
Ako su ti problem pare da odesh, onda batali ovu prichu, nisi ti za tamo, jer si pao na prvoj prepreci!!! Mene to nije moglo da sprechi, jer sam postavio sebi cilj, a nije imalo kuche zashta da ujede, ai uz to imam i dvoje dece, stisnuo sam zube, uzajmio love i otishao i od  prve plate to vratio!!!
Jeste, uzajmio sam od oca 1300evra, koji i nije odobravao to shto hotju da radim, ali znao je da imam josh na dva, tri mesta da se uzajmim!!!

9
jes, nemas cremena ni u wc otici, a 15 sati se radi samo subotom i nedjeljom, normalnim danom se radi 17 sati.

 :rasta:

Pa bre "Pajo", ubi joj svako volju za brodom!!!! aaaaahahahahhahahaha

10
Samo opushteno, bitno da je pohvalila tvoj Engleski, a i dobro je da si brbljao nonstop!!!

11
Bela koshulja, siva kravata sa koskicama, crne pantalone i crne cipele! Dobitjesh od njih, ali ipak ponesi, malo su neudobne, iste sam i ja imao, ali nisam ih stalno nosio!!!

12
Ta pricha je meni bila servirana u 20h, da budem u BGu sutradan u 10h sa 400evra kao depozit, a mene nema kuche zashta da ujede, jer navodno Sinisha je u BGu!
Na moju prichu o njihovoj ne profesionalnosti, a i o bezobrazluku, ne davajutji mi malo vishe vremena, usledila je rechenica "Pa koliko mozesh da donesesh?", ja sam im rekao maksimum 100evra i to su prihvatili, ali na kraju sam im odneo 400evra, ali bash sam se zainatio da vidim do koliko su spremni da idu!!!

13
Javi se EP-u, oni shalju na Carnival, ja sam otishao preko njih!!!

14
Traze depozit da bi bili sigurni da ti idesh, a i samim tim otitjitje pre onih koji nisu dali!!!

15
Ja sam koristio Money Gram, provizija do 500$-10$, do 1000$-16$!!!

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 11