Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - moonwalker

Pages: [1] 2
1
Allure of the Seas
22.07 - Fort Lauderdale, FL

Ima li nekog da mi pravi drustvo ? :)

Opa ti si jedna od rijetkih sretnika koji se ukrcavaju na najveceg kruzera na svijetu.Cestitam i sretno

2
Viking River Cruises / Re: Viking River Cruises
« on: 07/June/2012 »
Moze li neko napisati kontak informacije od Damira ?

3
Svaka cast Sefe....

Aktivan sam na jos par foruma ali clanova nema ni priblizno online kao na ovom..
Vidim ova plava linija se dize najkracim putem to jest pod 90 stepeni,,...znaci  :money:

4
Sarajevo / Re: Zdravstveni pregled - Sarajevo.
« on: 06/June/2012 »
Da li je to obicni ljekarski pregled kao sto se vadi npr. kada se treba polagati ili je to  neka druga vrsta ljekarskog ?

5
Onak na brzinu, koje agencije zapošljavaju na Celebrity Cruises? Hvala!

Onako na brzinu,,,empolyment power

6
Boki vidim da na policama imas suplemente,,pa mozel se naci vremena za kvalitetan trening i imal rezultata na brodu sto se tice misicne mase?   :D

7
Cistiti sobe za $ 1600 ,,ako se ne varam to je 2500 KM ,,,ono,,, ljudi,,,,ponos imam all za te bih pare jezikom lizao pod (tako se kaze,,,,da se razumijemo heheh)

Ali kad bih bilo $1600 zvuci predobro da bih bilo istinito.

9
Kad nebih bilo valova,,,nebih bilo ni one energije sto cini razliku izmedu kopna i mora,,,...zato valovi samo naprijed......Zadnji video objasnjava sta je oluja...heheheh  ::bin-laden::

10
Kao sto naslov kaze zanima me koliko kosa smije biti duga,,da li postoji neki pravilnik o duzini kose ili nesto slicno...
Bas me cudi sto niko ovo pitanje nije postavio....hehehehe,,,nije valjda da ste svi na mornarski osisani..  :sprda:

11
Da li si oni mogu priustiti izlaske na portovima?? i ako da,,,koliko cesto?

12
A ko ti to nudi posao u Security?

Ma pitam cisto informativno...19 mi je godina obavio sam par poziva(Employment power),,,,kazu da cekam dok ne napunim 20 godina....
A nekako mi logika govori da security na brodu ima minimalno posla,,,,ipak nema tu seljakluka koji ce praviti nekakve probleme za intervenciju istoimenih.
Ja cu nesto drugo,,ima jos vremena.

13
OK, pometnja je tu.    Istina je da nema bas mesta za lenje i da ko hoce leba bez motike ne treba da razmislja o odlasku na brod.  Ali ACAT, HS i ASRS su pozicije koje nisu bas uvek lake.  Cak je ova na open decku day shift kao HS ili ACAT laganica u poredjenju na ASRS (samo sto radis za 500-600 dolara $)

Eto sami odlucite,  ja bih vas savetovao da u HSKP udjete samo menadzment poziciju ako mozete proci taj inerviju i zelite da izgurate ceo ugovor tu.  Ostalo nije nesto za pohvalu.

Departmenti koji mogu da pruze normalniji zivot su po meni  Foto,  Security (pogotovo   :D ), Bar, Casino .A ako ne mozete da upadnee drugde onda je dobar i HSKP, ali kako vi odlucite na kraju.Cini mi se kao lagan posao....Kolika je plata?

14
Bar Department / Re: Bakšiš od $1050
« on: 27/May/2012 »
Bar department mi nije bio solucija ali se sada proispitujem  oT

Sala i ja ciljam u Bar.

15
Eto sta su mediji.....Mjesec dana je Concordia i kapetan bili top news,,,a sada nemam pojma sta se vise desilo...Da li su ispumpali naftu,,,nasli preostale zrtve,,,koliko se centimetara pomakeo  ???

Pages: [1] 2