Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Fresh Seaman

Pages: [1] 2
1
Glavni sam prošao u novembru, i 5ak putujem za Hjuston.  :pilot:

2
Cuo sam da ih je palo samo 4-5, neki momci zbog tetovaza, i jedna devojka koja je se uplasila i nije mogla da bekne na glavnom :???:

Nije baš tako..ali da, bilo je i onih koji nažalost nisu prošli.  :(
Više sreće drugi put.. :rolleyes:

3
Moze malo detaljniji opis svega sto vam se desavalo kroz trening i kako je izgledaoo interview u konacnici, hvala i cestitke na prolazima.....
Prvo da ti se zahvalim za čestitke a drugo, vezano za opšti trening, traje 3 dana informacije su sve vezane za kompaniju, o njima, uopšteno o poslu za koji se aplicira, sve o sigurnosti na brodu i ostalo..sve upijajte, pišite, pamtite!  :deda:
U toku ta 3 dana imaćete i nekoliko testova, sve će te to tamo videti i oni će vam objasniti, ništa specijalno.
I glavni intervju..samo opušteno, spremite se najbolje što možete i očekujte pitanja sva vezana za to što ste radili na obuci, pa do toga da nabrajate celu postavu fudbalskog tima za koji navijate (pogotovu ako je iz Italije  ;) ) - ne zezam se!..osmeh, bez treme i samouvereno i najbitnije formalno odelo, u kom izgledate najbolje. Mnogo cene izgled, i ako pričate tečno..imate prođu 100%!
Ajd', nek vam je sa srećom!  :uzdravlje:

4
Opštaaa zbrkaaa  oT
Nama su na obuci rekli da će se medical raditi u nekoj privatnoj ambulanti cena je 180e, i da medicina rada više ne važi.. :smack:

5
Takođe..primljen sam!  :yeah:  :uzdravlje:

6
Glavni Interview / 3 dana obuke, sutra gl. intervju
« on: 11/November/2013 »
Evo, prošla su i ova 3 dana korporativne obuke za Princess koju je održao Kouzon.
Dobar sistem, dosta je moglo da se nauči (ko je hteo :deda: ), sve pohvale za tim iz agencije, bili su požrtvovani da nam pokažu, dokažu i objasne sve što je trebalo da znamo.
Ostaje, još sutra da se odradi gl. intervju i to je to..nadam se da će sve proći kako treba, svima koji ovo pročitaju i pronađu se u ovome želim svu sreću i da se pokažu što bolje pred agentima.  :D
 :zen:

7
Glavni Interview / Odelo za glavni intervju
« on: 07/November/2013 »
Imam  kombinaciju za gl. intervju, teget odelo sa jako sitnim prugama, bela košulja i teget kravata.
Formalno je ali mi je sako malko kratak u rukavima, da li to može predstavljati neki problem?  :hmm:

8
Idem ja  :uzdravlje:

9
cekaj jesi vec bio na celebrity brodu ili?
Nisam, aplicirao sam za celebrity i čekao na gl. intervju za tu kompaniju ali nema najava za intervju, tako da sam "prekomandovan" na Princess. :)

Eto i mene zadesi isto to a i bukvalno ista pozicija kao i ti ahahaha.Meni rekose finalni od 12-og do 15-og a trening od 9-og do 11-og (testovi itd.) Nista brate vidimo se tamo  :yeah:
Eto, nadam se da će biti sve kako treba, da nas neće zadesiti i dugo čekanje za ukrcaj.  ;D Vidimo se onda, od 9 do 11  :uzdravlje:

11
Hotel & Housekeeping / Re: ACAT vs Bar Utility?
« on: 22/October/2013 »
E pa dobro onda. Laknulo mi  :yeah:
A što se tiče plate, keš je 816$ + tips.. :rolleyes:

12
Hajde onda, što čekaš?!  :plovim:

Čekam početak novembra, glavni intervju i ako sve prođe kako treba  :pop1: ..dižem jedra!  :plovim:

13
Društvene Teme / I mi Ninje na brodovima
« on: 21/October/2013 »
Evo, čisto iz radoznalosti da pitam..ima li ovakvih ljudi, moreplovaca, radnika na brodu, koji su se bavili borilačkim veštinama, stekli zvanje majstora ili možda evropskog, balkanskog, državnog šampiona u nekoj borilačkoj veštini-sportu?
Pomažu li vam neke tehnike ili veštine koje posedujete, u radu ili čak i mentalna snaga koju ste stekli svih tih godina boreći se sa porazima i teškim trenutcima u kojima je samo odustajanje jedini izlaz, a uz pomoć te jake psihe ste našli novi..opstanak i želju za pobedom.
OSU!  :zen:

14
Hotel & Housekeeping / Re: ACAT vs Bar Utility?
« on: 21/October/2013 »
Ja trebam u novembru na gl. intervju za acat na Princesu. Ako prođem, da li to znači da će da me zavrnu pa kad (ako) stignem tamo..dobijem Utility cleaner?  :pad:

15
Svaka čast na opisu i hvala!
Zanima me samo da li na Princesu, na ovoj poziciji, može da se pregura sa tipsevima do 1200-1300$?

Pages: [1] 2