Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hercegovac

Pages: [1] 2
1
jeste isli preko agencije ili ste direktno kontaktirali kompaniju?

2
stipe za koju poziciju si se prijavio?

3
jel se prijavljuje tko??

4
pa jel bio itko osim mene za shorex? ja cetri sata camim cekajuci da mi jave nesto :waiting:

5
sretno svimaaaaaaa....

6
jel bio tko osim mene za shorex? jesu van javili sto?

7
nemam ni ja iskustva, a pozvali su me za SHOREX....

8
Ako netko ide, javite se pa da probamo nesto kombinirati za prijevoz

9
Ide li tko iz BiH????????

10
E pa drugari i drugarice posle gomile meseci cekanja konacno sam odradio i finalni intervju za kompaniju Princess Cruises preko agencije Safe Cruise.
Da budem precizniji, juce je bio finalni intervju u faking Zemunu, Bogu iza dzigerice. Elem, da ne palamudim mnogo nabrojacu pitanja koja su me pitali.

1. Odakle dolazim. Dakle ukratko se predstaviti.
2. Na drugom pitanju me je odmah sasekao i pitao zasto sam presao iz hotela sa 5 zvezdica da radim u hotel sa 4 zvezdice. Neko bi rekao sa konja na magarca.
3. Da opisem prvi hotel u kojem sam radio. Imajuci u vidu da je to Intercontintental, izdeklamovao sam mu sve cifre vezane za hotel. Broj soba, spratova, apartmana, cene smestaja...
4. Sa koliko sam ljudi radio u smeni i da li je nekad bilo problema i nesporazuma sa kolegama. Ako je bilo da navedem jedan i da ga opisem.
5. Da li je tokom mog radnog iskustva bilo problema sa gostima i ako je bilo da navedem jedan, opisem ga i kazem kako sam resio taj problem.
6. Da li je tokom mog rada u nekom od hotela bio gost koji je bio stalan a ujedno i da je pravio probleme. Navesti koji je to gost, odakle je i kakve je probleme pravio.
7. Iz kog razloga sam menjao poslove tj zasto sam odlazio u druge hotele.
8. Iz koga razloga vise ne radim na poslednjem poslu.

Nakon ovog pitanja mi je objasnjavao ukratko sistem rada recepcionera na brodu.
Posto sam radio u internacionalnim hotelima rekao mi je da nema potrebe da mi napominje da su gosti stranci sa svih strana sveta i da pretpostavlja da imam iskustva sa takvima.
Htedoh da mu kazem da je su svi super dok ne dodju Rusi ali sam ostao u pozi "kolac u ledjima banana osmeh na faci" .
Na kraju celog razgovora me pitao da li imam neko pitanje za njih i rekao da cu cekati nekoliko sedmica na odgovor da li sam primljen ili ne.
Inace, tokom celog razgovora gospodin je razgovarao sa mnom tj postavljao pitanja i podpitanja a riba pored njega je sedela i posmatrala me kao da sam zizljiv pasulj.
Dakle, ona nesto pise i povremeno klima glavom (kao konj za praznim jaslama) :D
Takodje, od nas troje koliko nas je konkurisalo za posao na recepciji, samo jednu devojku su pitali nesto na drugom stranom jeziku. Mene i drugu devojku nisu nista pitali.
Tako da i dalje vazi ona prica da sto se tice drugog stranog jezika je random ispitivanje. Ocigledno im je engleski najbitniji i izgleda da ne cepidlace toliko koliko agencije pricaju.
Ja sam imao strah da ce me daviti sa italijanskim jer su zabari bili ali eto imao sam srece i sve je ostalo na razgovoru na engleskom. Ukoliko se setim jos necega editovacu post.
Ako ima nekih pitanja just shoot :D salute :D

ako nisi radio u nekom hotelu prije nema sanse da se prijavis za ovu poziciju ili ipak ima??? meni je ova pozicija zanimljiva...

11
mala pomoc za mene koji sam novi ovdje a vezano je za chat

u poctku je chat radio normalano al sada vise ne

zna tko zasto? ili sam ja nesto batalio??? :hehe:

12
jos nisam bio na brodu al ako odem na brod, spreman sam na takva pitanja. a da cujete bisere koje dobijemo mi tur. vodici, e to je vec za plakanje, cupanje kose, itd.... ::bin-laden::

moje najdraze pitanje je vezano za brdo u hercegovini, a kamena ima za izvoz:"kako ste napravili ovo brdo? tko je sve donio ovo kamenje?"

a nije bio amerikanac  oT

13
Sta ce ti pomorska knjizica   :airquotes:pa imam uskoro finalni razgovor, nadam se da cu proci pa skupljam pomalo info, a kako je u BiH sve tako je... jednostavno da se pripremim...
prijava je za celebrity x, pa da se spremim da manje kasnije lutam

pa jel to treba na kraju za gradjane BiH ili ne? ;)

14
koja komplikacija.... cijele 3 drzave treba da se dobije knjizica,,,,,, :neee:

15
pitanje za sve vas iskusnije..... da li u BiH postoji pomorska knjizica, jel se mora vaditi i tko to izdaje?

Pages: [1] 2