Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Lalos-moreplovac

Pages: [1]
1
Pozdrav, moram reci da me je ovaj post prilicno ohrabrio jer sam se malo bacio u razmisljanje gde god citam za ljude koji su isli za poziciju assistant buffet steward pricaju da je kao pakao tj pripremi se da ides u pakao i ovo ti nece tesko pasti.... ako jos neko ima neko iskustvo sto se tice ove pozicije dobro bi bilo da napise. Iskreno idem da radim ne zanimaju me nesto mnogo destinacije jer ja idem da kruzer da radim a ne da obilazim destinacije a verujem da nije mnogo tezi od posla na gradjevini koji sam radio + niko ne sme da vice na vas, neki su rekli da ne brigam da imam 22 god i da izdrzim prvi ugovor a da ce vremenom doci sve na svoje mesto.... prosao sam finalni cekam  :pop1: LOE  :pop1: pa da krecem...  Ovaj forum mi je inace dosta ali dosta pomogao da stvorim sliku i da se pripremim psihicki za ono sto me ceka u protivnom bih bio kao izgubljen u svemiru  :neee:

2
Pozdravi / Re: evo i mene :)
« on: 24/February/2014 »
 :deda: svuda podji kuci dodji

3
Posle vise od godinu dana :run: zivkanja Ep i safe cruise samo da mi daju sansu da izadjem pred njih i apliciram za posao na brodu obratio sam se ljudima iz KOUZON agencije ... Ja sam odusevljen sa profesionalnoscu, kvalitetom usluge koju nude, a o brzini i realizaciji da ne pricam. Uvek su bili dostupni da mi pomognu i razjasne nedoumice oko sledeg koraka.... Atanas je odradio obuku sa nama i ta obuka nam je stvarno puno znacila  :deda:, tu su i Jovana , gopodin Zoran i ostali koji su se stvarno trudili da nam pomognu i da nas spremne izvedu na interviju koji smo PROSLI   :uzdravlje:.
Stvarno najiskrenije preporucujem svima koji zele da rade na brod  i odlucni su u tome da se obrate KOUZONU i posle prvog kontakta ce im vec biti jasno sta sam ovde napisao

Pages: [1]