Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cincinnati

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 24
1
Reception, HM, Ass HM, Cabin Attendant, Cabin supervisor, Housekeeping chief, Waiters u restoranu, Sailors, Captains a najvise i more urgent galley department.

2
Poslovi za sve departmente (ja od toga imam refferal bonus), pisite direktnom porukom ako ste zaintresovani, ne placa se nikakav fee. Odlicni uslovi i plate, pocetak mart|april 2023.

3
Jel zna neko ista za PCR test za izlaz iz Srbije? Naime receno mi ie da mi za Holandiju treba samo rapid test (jer se brod valjda vodi kao tranzit) ali i PCR regular test za IZLAZ iz Srbije, nije mi jasno kakve veze ima izlaz iz drzave?

4
To se moze nagadjati ali se ne moze reci zasigurno do povlacenja no sail ordera.
Nadam se da cemo sve znati do kraja ovog meseca.

Krajem avgusta su me kontaktirali i rekli mi da, iako nemaju datum, da budem u pripravnosti. U pitanju je Royal.

preko koje agencije si aplicirao?

5
Sto se normalnog zivota tice pitanje je da li ce i posle 2 godine da bude normalan, nekako mi se cini da sve zavisi od US izbora i ko ce odneti pobedu, ako Bajden pobedi naje*asmo kao zuti, ne samo mi sa Balkana nego uopste...

6
Probacemo nesto Manolina  ::bin-laden::

7
Pogledajte na YT zurke iz Wuhana ovih dana  :party:

8
Nadam se da sef nema nista protiv da izreklamiram jednu stranicu koju sam poceo da vodim, nova je al eto ako moze neka neko pogura...

Bice slika i video klipova iz 100+ zemalja koje sam obisao  :plovim:

ime stranice cruisedocuments

9
Kapiram sta hoces da kazes nisam naglasavao free wifi kao najvecu prednost al eto naglasio sam kao veliki plus :)

Manje para sam birao jer sam posle 5 godina na princessu poceo da osecam umor u psihofizickom smislu tako da me je mali brod oporavio..

Opet naglasavam svako ima svoj cilj kada ode na brod i svoj plan koliko, sta itd... neko ko je resio da radi 2 godine naravno da nece da bira free wifi i manju platu vec ce da istrpi 2 godine i sidje sa broda dok sa druge strane imas ljude koji su resili da odrade 3 godine i zarade isti novac kao ovde za 2 ali da imaju manju platu i laksi zivot, ko kako gleda zivot, nekome je ta godina gubitak zivota a nekome je dodatno iskustvo sto na poslovnom sto na zivotnom planu.

Ali kapiram sustinu tvoje poruke i u pravu si samo kazem da nisam naglasavao free wifi kao najvecu prednost ali je i te kako velika (bar za mene)...

10
Jesu moje, ovo je jedan deo, imam oko 500 slika i 50ak videa sa Antarctice, mozes da koristis nije problem, ako hoces veci izbor javi se u privatnoj poruci dacu ti sve pa biraj...

11
Veliki brodovi pros:
Crew bar i zurke
Dinamicnija atmosfera
Veca plata

Veliki brodovi cons:
Predugi radni dani
Sea Days
Skup internet
Stroziji uslovi

Mali brodovi (100pax) pros:
Free WIFI 24/7
Bolja hrana
Nema dana na moru
Mnogo laksi turnaround day
Friendly atmosfera kompletnog broda
Fleksibilno radno vreme (pogotovo za bar)
Mnoooogo slobodnog vremena za sve
Mnogo vremena u portu + overnightovi

Mali brodovi (100pax) cons:
Nema crew bara
u 23h svi vec spavaju ukljucujuci crew
Loading radi cela posada (mada je jedan samo HARD u 3 meseca)

p.s ovo je naravno vezano za moj brod, ne znam kako je na drugim brodovima...

12
Najbolja kompanija je sirok pojam, da li gledate kolike su plate ili kako se odnose prema vama. Ja sam osetio cari brodova grand klase ali sam srecu pronasao na manjem brodu od 100 putnika gde sam za 30% manje novca dobio postovanje, psihicki mir a samim tim i laksi zivot + FREE WIFI 24/7 + 0 dana na moru (10 dana kruz, 10 luka)  :plovim:

15
Cruise Lines / Re: Mystic cruises
« on: 20/August/2020 »
Ushuaia KIDA!! :D

Da, da, kad se samo setim. Interesantno stizemo u luku posle svakog kruza oko 20h uvece (sto je malo cudnije vreme), zatvaram bar oko 22, 23 i napolje do 5, 6h a onda disembarkation/embarkation + turnaround day  :embarrased:

Srecom 100 putnika pa se izdrzi, da je grand klasa ne bi U video od Usuaje...

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 24