Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - salsero

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 13
1
Dobro sad sam zbunjen, nigde nije sjajno de facto, ali hajde da kazemo ovako ovde je zeznuto zbog tog tog i toga, a ovde zbog ovoga. Viking ima dobru platu u odnosu na Princess, a sta je sa treninzima, da li nakon intervjua rade treninge tipa upoznavanja nacina rada na programu sa kesom i ostalo ili ides odmah u vatru? 🤔

2
Da mislio sam od skorije, a kako ti rasporede jer ti seckaju ceo dan ili radis dvokratno ujutru i uvece?

3
Nije to tema imas moj post u grupi veterana ako te zanima procitaj i ostavi lajk  :wave:

4
Ja sam nasao preko allcruisejobs posao na Cunard

5
Koliko se sati radi za deskom, jer standardno 10 sati ili manje?

6
Sada su mi poslali izmenjen SEA sa novim end date 27/1/2016, a trebalo je 10/1/2016.... Sta je sledece...... :))))))))))

Placem od smeha sta rade..... meni mislim :D

7
Upravo sam im posalo mail logistici da li placam kartu ili ne...  -()-

@pcelica_maja super sto si se javila, dakle oni bi trebalo nekoliko dana pred ukrcaj da mi posalju kartu na mail koliko sam te razumeo i ja samo treba da podignem, s obzirom da su mi ovaj novi let zakazali 18/6/2015 ne bi trebalo vise da otkazuju s obzirom da putujem 13/7/2015, ali u mom slucaju nikad se ne zna  :)

8
CEO u ovm slucaju rezervaciju je obavila kompanija preko neke svoje agencije, a ja kada sam zvao Swiss rekli su mi da karta nije izdata, pa ne znam da li ja treba da kupim kartu ili ce je oni kupiti?

9
Dobar dan svima, nisam hteo da otvaram novi topic, pa ako CEO odobri ja bih ovde pitao.

Dobio sam booking reference za let, medjutim kada sam zvao Swiss Airlines rekli su mi da karta nije izdata, da li ja znaci placam tu kartu na dan ukrcavanja, ali tada rizikujem da mozda ne bude mesta, pa moram kako je rekla meni zena da rezervisem kartu i da platim u roku od 3-5 dana. Rekla mi je i da je ovo Seaman`s karta i da se bas i ne razume u pravila oko tih karata... Ne znam sta mi je ciniti???

Moze pomoc...  -()-

10
Probaj nikad se ne zna... Samo okaci lepu sliku na allcruisejobs.com i nemas brige pogledaj malo pitanja po forumu koja se postavljaju na intervju, prijavi se za najnizu poziciju i uz malo srece upadas ;)

11
Samo se ti zezaj, ja sam mogao da padnem u nesvest, ne znas sve kakve me nedace oko brodova snaslo za poslednjih godinu i jace...  :hekla:

Ali hvala na odgovoru  ;)

Svako dobro

12
Mala promena, promenili su mi let, ne putujem direktno za London vec idem preko Ciriha.

Utvrdio sam da mi je let otkazan na checkmytrip i to 18/6/2015, ali zasto nisam ni stigao da pitam koliko mi se zamutilo od neverice :) vec sam im odmah sinuo poruku na mail da mi jave zasto su otkazali let, zvao sam air srbiju ( ko ih bude zvao ima da se naceka da se javi operater ), oni su mi to i potvrdili, kasnije kada sam dobio da idem Swiss Airlines ponovo sam zvao Air Serbiu da bi mi nakon krace price zena rekla da nisu oni zaduzeni nego da zovem Swiss i dala mi njihov broj.

Swiss nisam stigao da dobijem jer je proslo 17h.

Zanima me da li kada odem do njihovog saltera na dan ukrcavanja oni meni daju kartu ili ja treba tuj kartu da kupim?

Ako moze neko da mi javi bio bih mu zahvalan inace sav sam se uspanicio posle ovoga...

Pozz
 

13
  ::yes:: of course miss I`m your lover boy  :rofl:

15
Cekam te i sada kada sam te docekao opet mora da te cekam, pa dokle vise??? :D


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 13