Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - alencica

Pages: [1] 2 3 4
1
http://dcljobs.com/?infobox=spotlight-on-culinary
Cao Sefe, znas li slucajno kakva je placa? Hvala

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku


2
Galley Department / Executive Sous Chef - placa
« on: 15/March/2018 »
Cao ekipo,

Zanjima me kakva je placa executive sous chefa na pojedinacnim kompanijama. Uglavnom me interesira Disney I Holland America ali ako znate i za druge, slobodno navedite.

Hvala

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku


3
Zna li tko kakvi su uvjeti za suradnju agencije sa nekom kompanijom?
Htjela bih otvorit vlastitu agenciju pa me zanima probao li tko uraditi nesto slicno?

4
Ej ljudi, mislim otici u Antibe, jel onaj ljecnicki  sa kruzera koji mi je jos valjan vrijedi I za jahte? Smeta li ako je na papiru RCCL?

Jel dovoljna C1/D viza ili trebam I B1/B2?

5
uvijek mozes uzet bademe, orahe, grozdjice i marelice iz lockera u windjammeru (taj se ne zakljucava)

7
ej, ne znam jel te to jos zanima ali ovaj ugovor sam promjenila dva broda i na oba su mi bile cimerke cafe attendant, na libertyju je cura imala lagan zivot, radila je na promenadi, smjena je bila 1 pm - 1 am i svako jutro mogla izac vani, nekad je radila za counterom i nekad cistila stolove i sta je najbitnije navecer cafe attendanti zavrsili i nisu trebali sve izribat, kad sam dosla na brilliance (prije dry docka) cafe attendanti su radili ili u sea view cafe ili u solariumu, smjene su njima bili rascjepkane, tako da mi cimerka nije mogla nikad izac vanka osim za embarkation day u puerto ricu, poslije dry docka su je jedna cura promjenila department i ostali samo 2 cafe attendanta na cijelom brodu i rade u park cafe-u (vise nema sea view), smijene su njima isto rascjepkane, ali cimerka mi je par puta cak i uspila izac vanka, radi samo za counterom i jos stalno se ubija od vecernjeg i USPH cleaninga...tako da vidis i sam da su ti smijene i radne obaveze razlicite od broda do broda, placa je ista 700 dolara + placaju prekovremene

8
Jos 2 dana :)

Avion kreće 28-mog, prespavavam u hotelu i 29-tog mi je ukrcaj :yahoo:

9
Ja se mislim izmedju Nikon D5100 ili Canon 1100d, objektiv 24-70 ili 18-70, any help?

10
zoki, koji aparat si na kraju kupio? javi nam dojmove   :embarrased:

11
Ovo njima piše na stranici:

Europe USA Travel accepts Visa or Mastercard. Please scan or copy the front and back of your card and handwrite both the card number and expiration date along with the current billing address for the account. Sign your name and state the amount you are authorizing us to charge. Please fax this information to us at + 1 305-715-9632. Only fax copies can be accepted. Do not e-mail this information due to security reasons.

Strah me njima poslat moju kopiranuu karticu na kojoj su svi podaci. Ima li tko iskustva?

12
ja sam vadila vizu prošle godine u ZG i nisu od mene tražili pomorsku knjižicu ni su me za nju pitali. Znači provjereno - ne treba  :embarrased:

13
Zanimljivosti / Rad na brodu by Stanimir
« on: 03/October/2012 »

14
znam samo za Harisa...za ostale ne znam  -()-

15
 :yahoo: super  Jesi li ti onaj momak iz Sarajeva šta je sa mnom bio na razgovoru?

Pages: [1] 2 3 4