Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Srdjan011

Pages: 1 [2] 3 4 5
16
Daj plan leta : ) Mi smo od 8 ujutro u Frankfurtu, pa oko 13h letimo za Cancun. Ako ides preko Frankfurta, javni pa da ubijemo kaficu :uzdravlje:

19
Predstavljanja / Re: Pozdrav iz Zagreba
« on: 07/June/2015 »
 :uzdravlje:

20
Prijatan let i mirno more koleZa  :)

22
I tabane sam sredio  ::bin-laden::

23
Ajmo drustvo, javite se ko ide pa da ubijemo vreme dok cekamo Condora  :D :plovim:

24
Nisam, nazalost. Sve je agencija zavrsila sto se tice ambasade. Moje je bilo samo da odem na "intervju" u ambasadu, i kasnije u DHL po pasos. Sta te zeza? Pisi slobodno ovde ili na PM.

25
Svi imaju trip od konverzacije, ali dodje to sve na svoje  :uzdravlje:

26
Podrzavam i drzim fige!  :clapping:  Sve najbolje na intervjuu, verujem da si se lepo pripremila, i da ces ovo vreme dok cekas iskoristiti da se jos bolje pripremis. Javi sta si uradila  :clapping: :run:

27
Verovatno je neki bag zbog ekstenzije, ali kod imene izlazi u tri strane. Ja bih ga smanjio ako ima 3 strane. Skupi sve na jednu.  :uzdravlje:

Smanji ovaj about me sekshn :) Ne treba ti ovo I would describe, stavi samo I am.

I am motivated, well presented, hard-working person experienced in customer service, with excellent communication skills.

Crveno bih izbacio kompletno...
I have the abillity to learn and follow all casino policies and procedures and to ensure daily operations run smoothly.
I have the ability to perform my duties and meet deadlines in this unpredictable environment and I hope to meet with you soon

 
Umesto toga bih dodao nesto tipa....

I like to travel, meet new people... bla truc. Hobi i sl. Ukratko samo. 2-3 reci.

I font je uzas, bar se kod mene tako prikazuje. Dva razlicita fonta Max. Oba citljiva,stampana,  bez kurziva, pisanih slova i sl.


 :)

28
Sure thing. Javice Princ pre mene verovatno. :) Btw, kad letis?

29
Mozda kad ukucas podatke obracuna popust? 

30
Trebalo bi da jeste, ne mogu da provalim... Nisam jos uvek otisao na prvi ugovor, a planiram vec MBP i Iphone :giggle: Pise nesto Carnival Corp. EPP, to je to, right? Znaci radi  :uzdravlje:

Pages: 1 [2] 3 4 5