Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - __ballerina__

Pages: [1]
1
Ja sam im navela sve najljepse usmeno i pismeno a bila je bas procedura kod kapetana .Sjecam se da su me pitali dali sam imala neke neprijatnosti,da me nije neko napao  isl .dali zelim da odem na drugu kompaniju,dali sam zadovoljna sa platom itd... Oni su mi platili kartu,nije mi ni palo na pamet da platim ja jer sam stuff   oT

 

2
Pa evo ovako, otisla sam na brod 2009g prvi ugovor sad odradila kao ass waitress. Nakon 1 ugovora su mi ponudili promociju u junior hostess. Ostala sam na brodu do 2012g a otisla sam zbog formiranja porodice (tako sam i navela) mada sam imala i smrtni slucaj .Zao mi je sto nisam odradila cijeli ugovor,otisla sam negdje na pocetku  :tuctuc:
Vratila bi se jer mi treba novac za restauraciju jedne stare kuce koja je u mom vlasnistvu a jedan od razloga je i sto volim taj posao . Bilo mi je ok . Mislim da bih samo to mogla i raditi ostali poslovi nisu za mene tipa da nesto teglim ili cistim.

3
Ja bih se vratila na Carnival jer mislim da samo oni imaju poziciju junior hostess. Ima li neko mail kome da posaljem upit?

4
Sve u svemu ima li povratka nakon sto sam dala otkaz i kako ide procedura? Kome se treba obratiti za pocetak?  :hmm:

Pages: [1]