Seaman
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #15 on: 05/12/09 » |
|
Jako je izvedivo, samo trazi prilikom cekiranja prtljage.  U pravu je Sef, samo gledaj da ides da cekiras torbe cim pocne sam check-in, jer ako zakasnis, mogao bi nadrljati gledajuci u koridor stjuardesama pod suknje  umjesto gledati kroz prozor 
|
|
|
|
|
|
When it comes to money, nobody can be trusted !
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #15 on: 05/12/09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUKATI
Registered
Country: Serbia
Company: Princess Cruises
Hire Agency: Safe Cruise
Occupation: CWCO
|
 |
« Reply #16 on: 06/12/09 » |
|
 hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #16 on: 06/12/09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milicasu
Registered
Country: serbia
|
 |
« Reply #17 on: 06/12/09 » |
|
ja sam prilikom kupovine karte birala mesta... kasnije do polaska mozes menjati preko interneta svoje mesto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #17 on: 06/12/09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUKATI
Registered
Company: Princess Cruises
Hire Agency: Safe Cruise
Occupation: CWCO
|
 |
« Reply #18 on: 06/12/09 » |
|
 Ja ali je fora što ja ne kupujem kartu već mi je kompanija kupuje  tako da sam mislio da će mi suziti mogućnost izbora ali videćemo boriću se da to bude 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviousMind
Cruise Ship Veteran
Registered
Country: Bosnia
Company: Carnival
Hire Agency: Employment Power
Occupation: Supper Club Server
Ship: Not sailing ATM
Sir a medical condition prevents me from shaving.
|
 |
« Reply #19 on: 07/12/09 » |
|
Jako je izvedivo, samo trazi prilikom cekiranja prtljage.  da ako bude slobodnih a nema putnika daju ti window seat 
|
|
|
|
|
|
Private the Penguin: Skipper. Shouldn't we tell them that the boat is out of gas? Skipper the Penguin: Nah! Just smile and wave, boys. Smile and wave.
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #19 on: 07/12/09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEO
Administrator
Registered
Country: Croatia
Occupation: Forum Administrator
Chief Executive Officer
|
 |
« Reply #20 on: 16/12/09 » |
|
ja sam prilikom kupovine karte birala mesta... kasnije do polaska mozes menjati preko interneta svoje mesto  jel moze pojasnjenje? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neno_pula
Registered
Company: Royal
Hire Agency: Ep
Occupation: Asst.Waiter
He who dares wins

|
 |
« Reply #21 on: 26/12/09 » |
|
ovak jedno pitanje kad zavrsis ugovor oni ti placaju put nazad i put za brod ponovo ili ti moras sam? po nekoj logici kompanija bi trebala platit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviousMind
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #22 on: 26/12/09 » |
|
ovak jedno pitanje kad zavrsis ugovor oni ti placaju put nazad i put za brod ponovo ili ti moras sam? po nekoj logici kompanija bi trebala platit
oni sve, tako su meni rekli ovi iz agencije
|
|
|
|
|
|
Private the Penguin: Skipper. Shouldn't we tell them that the boat is out of gas? Skipper the Penguin: Nah! Just smile and wave, boys. Smile and wave.
|
|
|
Dino82
Registered
Country: BiH
Company: carnival
Hire Agency: EP
Occupation: a/w
|
 |
« Reply #23 on: 27/12/09 » |
|
oni sve, tako su meni rekli ovi iz agencije
ne ne,na tipping pozicijama sam sebi placas kartu.bas sam juce pricao sa jednim momkom iz mog grada koji radi za Carnival par god i ide sad ujanuaru na VALOR,a poceo je sa istom pozicijom kao i ja,sam sebi placa karte tazo sto je na tipping position
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neno_pula
Registered
He who dares wins

|
 |
« Reply #24 on: 27/12/09 » |
|
znaci sam sebi placas kartu to mi se bas ne svida 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seaman
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #25 on: 27/12/09 » |
|
znaci sam sebi placas kartu to mi se bas ne svida  Ti ako si na Carnivalu, i to asst.waiter, moraces da placas kartu sam stalno. Ti si tipping pozicija, i kod njih oni to sami placaju. Dok za razliku, na primjer , na Royal-u ili Celebrity, cak i te pozicije dobiju besplatnu kartu za kuci, nakon odradjenog ugovora, a opet za povratak placaju sami. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neno_pula
Registered
He who dares wins

|
 |
« Reply #26 on: 27/12/09 » |
|
Ti ako si na Carnivalu, i to asst.waiter, moraces da placas kartu sam stalno. Ti si tipping pozicija, i kod njih oni to sami placaju. Dok za razliku, na primjer , na Royal-u ili Celebrity, cak i te pozicije dobiju besplatnu kartu za kuci, nakon odradjenog ugovora, a opet za povratak placaju sami.  da skuzio sam to znaci to je nekih1000 eura samo na to izmedu ugovora zato i kazem da mi se ne svida al jebiga izdurat ce se nekak kad dobijem koju promociju ce bit i veca placa hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banex23
Cruise Ship Veteran
Registered
Company: Carnival Cruise Line
Hire Agency: SEA Agency Beograd
Occupation: ATW
Ship: Carnival Magic
|
 |
« Reply #27 on: 27/12/09 » |
|
Ti ako si na Carnivalu, i to asst.waiter, moraces da placas kartu sam stalno. Ti si tipping pozicija, i kod njih oni to sami placaju. Dok za razliku, na primjer , na Royal-u ili Celebrity, cak i te pozicije dobiju besplatnu kartu za kuci, nakon odradjenog ugovora, a opet za povratak placaju sami.  Negde sam procitao da su sve kruz kompanije sa sedistem u Severnoj Americi u zakonskoj obavezi da svima zaposlenima na kruzevima po zavrsetku ugovora obezbede avionsku kartu za povratak u maticnu zemlju,a drzava obezbedjuje pratnju od luke do aerodroma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviousMind
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #28 on: 27/12/09 » |
|
ja koliko sam razumio oni nakon odradjenog ugovora placaju ti nazad kartu, a ako se odlucis na drugi ugovor odmah ti na brodu govore kad se vracas , sa placenom kartom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seaman
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #29 on: 27/12/09 » |
|
Negde sam procitao da su sve kruz kompanije sa sedistem u Severnoj Americi u zakonskoj obavezi da svima zaposlenima na kruzevima po zavrsetku ugovora obezbede avionsku kartu za povratak u maticnu zemlju,a drzava obezbedjuje pratnju od luke do aerodroma.
Ja nisam siguran za zakon, ali tako je 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
|
|
|
|
|
|