Internet Manager nije ni bio pod IT departmentom, možda ti zato googlanje ne daje rezultate.
Da ne spamujemo u pogrešnoj temi, samo brzinski da odgovorim...
Pozicije: Assistant IT Officer.
Prijave: Direktan kontakt sa kompanijom.
Neophodno ozbiljnije relevantno (i sveže) iskustvo. Studije su samo plus, ne i odlučujući faktor.
A da vidjeh i to sada...samo, bila je stvar u tome da sam u svom istrazivanju naisao nekoliko puta na 'kontradiktorne' informacije sto se tice departmenta kojem doticna pozicija pripada. Recimo na mnogo sajtova se navodi kako u ship IT department spada: Shipboard Systems Manager, Computer Systems Hardware Technician i Internet Manager.
Isto tako..na mnogo tih sajtova se navode gotovo iste informacije o poslu koje su u slucaju Internet Manger-a bile :
'Position requires basic computer knowledge, proficiency in Microsoft office, sales and managerial experience and excellent customer service skills. Must be creative, self motivated, multi-task oriented and possess excellent written and oral communication and presentation skills. Energetic and outgoing personality is a plus. Internet Savvy a must. Fluent English Language skills required.'
Radi toga me je i zaintrigirala pozicija posto sam iz svih tih informacija stekao dojam da se u sustini radi o poslu koji je sales orijentiran, znaci rad sa klijentima, prodaja raznovrsnih internet paketa, mozda odrzavanje nekih prezentacija gostima te pomoc onima koji se ne razumiju i vođenje poslovanja internet cafe-a. Imam iskustva u salsu, vjerujem da sam odlican u radu s ljudima i razumijem se u informatiku (poprilicno vise od 'basic' znanja) tako da sam mislio da je ova pozicija savrsena za mene osobno posto razmisljam o povratku na brodove.
Eh sad vidim da nista od toga...bijah dezinformiran ocito. Naci cu ja nesto drugo
( hehe
Hvala na odgovoru i informacijama jos jednom Prinče
Isprike ako je ovo spadalo po 'off topic'