Poceo na Carnivalu, sj*** me pogani menadzer indijac, napakovo mi otkaz. Zatim Image, fotograf, pola ugovora cunard, pola na celebrity- pred kraj ugovora na celebrity dam otkaz imageu. Predjem na princess kao fotograf, dam otkaz. Odem na MSC dva ugovora, pa predjem na NCL jedan. Na ncl imo problema sa turcinom menadzerom i zavidnim filipincima iz tima. Dok sam bio na ugovoru za NCL, vidim sta je i kakva situacija da za mene tu nema promocije. Ne budem lijen i apliciram online za RCCL, zove me celebrity i nudi mi bolji posao i bolju platu nego NCL. Predjem na Celebrity, dva ugovora. Dok sam bio na vacation, apliciram iz je*e na carnival cisto da vidim kakav mi je status tamo, i prodjem online intervju. Sad sam na nekoj stand by listi evo vec pola godine. Nisam skrstenih ruku cekao, iskopam kontakt za Oceania Cruises, iskontaktiram HR, posaljem CV. Nakon par mjeseci me zovu na intervju. Prodjem. Dobijam direktno poziciju menadzera. Evo radim papire za Oceaniu, cekam vizu i kroz par dana flight za Sijetl. Oceania je u vlasnistvu Prestige Cruise Holdings korporacije, zajedno sa Regent Seven Seas, i NCL-om...