Cruise Ship Employment Forum
07/09/10 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Prilagođeno pretraživanje
News: Princess Cruises interview u Budimpešti, pozicije: Asst. Buffet Steward, Buffet Steward i kuhinja, 18-21.Sep.2010.
Prijavite se do 10.Sept.2010! Info: ovdje

Home   Help Search Login Register  

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
  Print  
Author Topic: Bar department (Bartender, Bar waiter,...)  (Read 38350 times)
MrIvan, Francesca Bellamia, Cannon and 3 Guests are viewing this topic.
executioner28
Član
**

Country: Croatia
Company: Oceania Cruises
Hire Agency: EP
Occupation: Bar Waiter
Ship: Marina

« Reply #225 on: 18/05/10 »

bio danas u EPu radi posla u Bar departmentu pa su mi dali neke materijale i rekli da se vidimo na interview-u za Royal kad bude.
A sad kad sam doma dosao vidim da su materijali za Bar Server. Da li je to isto sto i Bar Steward ili nesto drugo?
moze mala pomoc, pogotovo me zanima dio o zaradi...

hvala
« Reply #225 on: 18/05/10 »

Mitvuk
Forumaš Početnik
*

Country: Serbia

« Reply #226 on: 18/05/10 »

Bar steward, server, waiter, sve ti je to isto, nemaš brige, za zaradu neznam tacno za Royal kako je, al sam pricao sa nekim momcima koji su bili na Celebritiju, oni su u sklopu Royala ili tako nešto, i rekli su mi da nisu ispod dve hiljade mesecno. Kao bar steward ti je dobro cak i na Princessu, koliko prodas 15 % je tvoje, pa ako se malo potrudis mozes lepe parice da zaradis. Mozda se malo duze ceka za ukrcaj u bar department-u al se ipak ispalti. Pozdrav!
executioner28
Član
**

Country: Croatia
Company: Oceania Cruises
Hire Agency: EP
Occupation: Bar Waiter
Ship: Marina

« Reply #227 on: 18/05/10 »

Bar steward, server, waiter, sve ti je to isto, nemaš brige, za zaradu neznam tacno za Royal kako je, al sam pricao sa nekim momcima koji su bili na Celebritiju, oni su u sklopu Royala ili tako nešto, i rekli su mi da nisu ispod dve hiljade mesecno. Kao bar steward ti je dobro cak i na Princessu, koliko prodas 15 % je tvoje, pa ako se malo potrudis mozes lepe parice da zaradis. Mozda se malo duze ceka za ukrcaj u bar department-u al se ipak ispalti. Pozdrav!

puno ti hvala... meni osobno najvise sumnjivo da me zele progurati tamo, a nemam iskustva u tom segmentu.
Al eto zelja mi je bila u Bar pa su me valjda poslusali. smile
« Reply #227 on: 18/05/10 »

ivica1403
Forumaš Početnik
*

Company: N/A
Hire Agency: N/A
Occupation: N/A
Ship: N/A

« Reply #228 on: 16/06/10 »

Moze li mi neko reci uslove na .celebritycruises companiji u bar departmentu,Unapred hvala
« Reply #228 on: 16/06/10 »

runner
Član
**

Country: BOSNIA
Company: Carnival
Hire Agency: A PRIORI Opatija
Occupation: Bar asst. waiter

« Reply #229 on: 19/07/10 »

Runner sa Sensationa - Nakon prve sedmice bio je prvi bar college test. Test je bio potpuno isti koji je postavljen ovdje (broj jedan). Pored bar college test-a bio je i test iz Safety rules, i to nije bilo neki problem.
Da se uci -uci se, da se radi - radi se, ali ako se dobro covjek pripremi na sve to sto ga ceka (iako se ne mozes sasvim pripremiti jer sve premasuje tvoja ocekivanja, ali definitivno ovaj forum itekako pomaze, pomaze razgovor sam sa sobom, pomaze samoohrabrenje, pomaze jasan cilj i namjera i plan zbog kojeg se covjek odluci za posao na brodu) jednostavno ne bude toliko strasno (bar evo za prvih 7 dana)!!!
g.shop
Forumaš Početnik
*

Country: serbia
Company: starboard
Hire Agency: n/a
Occupation: gift shop
Ship: n/a

« Reply #230 on: 19/07/10 »

neznam za royal ali na carnivalu bar steward nesluzi goste niti prodaje pice vec priprema bar i skuplja case. jednom recju rade kao crnci. a kinta je veoma slabo. vecinna bar steward je iz indinezije ili filipinci. ovo ti je za carnival. mozda je na drugim kompanijama drugacije. bar tender radi u sanku sprema koktele, bar waiter slusi goste prodaje im pica a bar steward sve to pocisti na kraju dana. za bar stewarda ti netreba iskustvo niti neko preterano znanje engleskog. jos jednom ovo je na carnivalu. ali posao je svuda manje vise isti.
lapidus
Aktivan Član

« Reply #231 on: 21/07/10 »

Moze li neko napisati iz licnog iskustva za Bar waitera tj. servera koje je radno vreme ? Koliko imas free time? I zanima me ako nekoliko gostiju usput te pita da doneses neko pice ,kako moze sve to da se upamti? Tj. da li Bar waiteri mogu da donesu samo jednu porudzbinu a ako drugi gost pita u medjuvremenu da donese i njemu npr. koktel, waiter kaze Please  wait?

.
« Reply #231 on: 21/07/10 »

LkLdKL
Forumaš Početnik
*

Company: Celebrity Cruise Line
Hire Agency: Employment Power, Zagreb
Occupation: bar waiter
Ship: Celebrity Millenium

« Reply #232 on: 30/07/10 »

Moze li neko napisati iz licnog iskustva za Bar waitera tj. servera koje je radno vreme ? Koliko imas free time? I zanima me ako nekoliko gostiju usput te pita da doneses neko pice ,kako moze sve to da se upamti? Tj. da li Bar waiteri mogu da donesu samo jednu porudzbinu a ako drugi gost pita u medjuvremenu da donese i njemu npr. koktel, waiter kaze Please  wait?

Lapidus radno vreme ti je 24h , jer ti si takoreci na raspolaganju svo vreme !!!  sto se tice primanja porudzbina , cenim da je to tvoja stvar kako ces, ti mozes u slucaju da ti je dobro pamcenje da doneses i tom gostu, koktel, short drink, ali pod uslovom da ti ovaj pre ne ceka ....
« Reply #232 on: 30/07/10 »

Prilagođeno pretraživanje
sego_v
Forumaš Početnik
*

Company: n/a
Occupation: n/a

« Reply #233 on: 09/08/10 »

Pozdrav svima! Da li se u svakoj kompaniji pohadja koledz test? I, da li na tim predavanjima dobijamo sve neophodne informacije i materiju za polaganje tih testova(tj. da li polaganje tih testova u tom slucaju zavisi samo od nas samih, da li ih spremimo kako valja)? Da li na tom koledzu imamo dosta vremena da se kvalitetno pripremimo za te testove? Unapred hvala!
maca
Forumaš Početnik
*

Country: Macedonia
Company: n/a
Occupation: n/a

maca1986
« Reply #234 on: 19/08/10 »

Prosla sam intervju za bar server na Royal Caribbean, jel ima neko ko je bio na Royal Caribbean?
Milosevic
Moderator
Forumaš Početnik

Country: Macedonia
Occupation: Bartender

Bartender

« Reply #235 on: 31/08/10 »

Dobio sam datum    9 Septembarkrecem od  Rim,Italija-------------- Celebrity Equinox------------------ ima li koga na taj datum
sky glider
Forumaš Početnik
*

Company: none
Hire Agency: Kouzon
Occupation: bar waiter
Ship: still on the shore

« Reply #236 on: 31/08/10 »

I ja sam prosao intervju u Beogradu 23. avgusta za Princess i dobio mesto bar steward tj. bar waiter. cestitam ostalima!

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
  Print  

Jump to: