Tolerancije mozes imati u pocetku od nekih ljudi, a opet od nekih drugih neces, rade tu godinama ni ne zanima dal ti je prvi ugovor prvi dan itd. Sve u svemu slegne se to na svoje sve, neces znati gde bijes u pocetku ali polako sastavices se na kraju. Da glava ostane zdrava moj ti je savet da svaki dan pomislis da si ti tu da zaradis i da odes kuci, ne opterecuj mozak svoj glupostima sa posla svakodnevno. Danas te nervira jedna stvar, sutra druga a ti se ne opterecuj time mnogo, misli kako je gotova smena (pa makar i dva sata kasnije nego inace) i to je jedan dan manje. Izlazi napolje da ne odlepis, ja sam skoro svaki dan izlazio, jedino nekad kad bas na oci ne mogu gledam pa moram spavam haha. Drugacije je tamo nego bilo gde gde si radio ranije. Brod je nesto specijalno. Nadji pozitivce neke da se druzis sa njima. Idi u bar ali nemoj da se lesis od alkohola svaki dan XD. Ne znam sta jos da ti kazem, najbitnije je NEMOJ DA SE NERVIRAS, jer svaki dan ces imati neki problemcic i to znaj da si ocekivao i prihvati to opusteno skroz. Meni je to jedan drugar rekao kada sam dosao na brod prvi dan a ja sam to čuo ali nisam slusao, tako da sam odlepio prvi ugovor, drugi sam posle lagano 7 meseci boli me uvo, USPH DEEP CLEANING SVAKI DAN- ma moze i dva puta dnevno NO PROBLEM
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока