Nema 2000 gostiju vec 700.. Onda, ovo nisu svjeze prodani kruzevi vec velika vecina gostiju su ljudi kojima su krstarenja bila otkazana. I na kraju, opet ti po negativi i svojim tvrdnjama, kao i kada si negirao start u 8 mjesecu. Lupas bezveze iz ocaja. Eto ni Mein Schiff ne plovi, bas su u problemu, prepuni korone (pive)
Strašnih li kompanija, same perjanice kruz industrije.
Tih par stotina europljana što plovi za 400 eura all invlusive 7 dana će spasiti kruz industriju
Ja sam uvijek pisao i mislio o amerikancima i pokretanju industrije u Americi, to su kompanije i gosti koji nose kruz industriju., a ne žabari i švabe.
Što mi znači MSC i TUI kad su tu plaće kikitiki, a gosti da te Bog sačuva
Ja bih radije radio za Jadroliniju, a sigurno bi i plaća bila veća.
Kao što sam i prije pisao, u Hrvatskoj kruz industrija Jadrolinije i njihovi brodovi za prijevoz putnika nikad nisu ni prestali voziti za vrijeme pandemije, a ja se skoro svakodnevno vozim na njima. Kako sam ja onda mogao pisati da brodovi u 8 mj. neće ploviti, kad sam i sam na njima plovio u 3,4,5,6 i 7 mj.
Pisat ću pozitivno kada situacija bude pozitivna, a sada je daleko od toga, a u kontekstu oporavka kruz industrije.
Daleko od toga da ne bih volio da se ova industrija oporavi, ali jedino i isključivo zbog ljudi koji rade na tim kompanijama, a zbog samih kompanija i gostiju ne bih imao ništa protiv da propadnu.
A ako misliš da sam očajan griješiš. Mene je ova pandemija spasila, ja sam pun pozitive. Nikad mi u životu nije bilo bolje, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Korona mi je pomogla da shvatim da ne trebam niti dana više ići raditi na brod. Sada gledam gdje ću na godišnji u 10mj, 15 dana Vijetnam ili
Tajland, to mi je trenutno jedina briga.