Dobro je da imas hendover. Ja nisam imao na prvom ugovoru. Pokazivao mi sef koji blage veze o kom poslu nema. Stejdz techove promovisu u sefove tehnicarima pa samim tim dodje sef i broadcasterima. Onaj sto dzogerom cisti stejdz. Pa ti vidi... 45 dana nisam sisao s broda dok nisam sredio sav dzumbus i sve doveo u red. Ok i treninge sam imao u startu, nema hendovera, shoreside support se javlja nakon tri dana. Pomogao mi u startu jedan nas lik kog sam nasao na dr mr i ne znam ga licno, ali je to support bio sms porukama na 12 sati vremenske razlike. Kompanija nista ucinila nije da olaksa taj start. I nakon 45 dana cimanja i posla, kad sam sve pocistio i podesio kompove i sisteme da rqde za mene, ali i za sve ostale naravno, ona meni zenetina iz verlina kaze kako ja podesavam sve da sto manje budem u bcc i da sve radim da smanjim obim svog posla! Kao da je vazno da li sam ja kliknuo na dugme ili je to softver uradio za mene. Bitno valjda je da je sve na vrijeme i tehnicki kvalitetno. Pa ti vidi sta ti je menadzment... U svakom slucaju sa srecom. Ako dobro procjenjujem ti si iz BiH, imaces drustva dosta to je tacno, ali iz drugih departmana.. Poslic je u sustini ok ako ga znas raditi. Zasrali su sa tom emsijom u 17:00 i pokvarili nam cijeli koncept ugovora u smislu radnog tj slobodnog vremena. Ovako sad, tesko ces izaci napolje, a i ako vas budu pustali to ce biti kontrolisano i kratko. Ako imas iskustva sa drugih kompanija, i naravno ako ti je njemacki jezik na zavidnom nivou to ti je veliki plus.