nije sigurno da sa svim dokumentima koja nisu istekla, cete biti pozvani. Do sad koji su se ukrcali na par Princessovih brodova u poslednje vreme,svima je falilo nesto od medikala koji se morao obnoviti iako je i dalje u roku (mora se raditi sad novi neki norveski medikal 300e u Revidi).
A da ne pricamo o vakcinama,gde 90% njih nije ni primilo ,pa su dosli na brod i tek su pre neki dan primilili ili ce primiti u narednom periodu... Tako da ono sto su nam pricali da ce vakcinisani imati prednost, da ce oni koji imaju papire odmah biti pozvani ne vazi! Bar u ovom Princess slucaju..
Ne kazem da ne treba imati sve spremno,ali da znate da se ne nadate mnogo.... Bas kao i ja sto se nenadam da cu pre septembra otici nazad,iako sve papire imam u roku i sredjene ,ali eto drazi im je Filipinac za 1500 nego ja za 2700$

P.S: cujem od drugara na Rgalu je pocelo ispiranje mozgova od strane kapetana i HR sa govorima kao sto su: vi ste izabrani,budite srecni, ne pravite probleme, budite srecni sto smo vas prvo zvali i slicno... Plus 80% broda je kako cujem sa posadom kojoj je ovo prvi ,eventualno drugi ugovor ^^ kao sto CEO rece (parafraziracu) : koga god novog zaposle,bolje je nego nekog "starijeg"