Author Topic: trebam li uopce pristati na poziciju "CUSTODIAL"?  (Read 546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Babeu

• Registered
  • *
    • View Profile
  • Country: Bosnia
  • Company: N/a
  • Recruitment Agency: N/a
  • Job Title: N/a
Pozz ljudi
Imam izbor otići na brod, ali ponudili su mi poziciju Custodial. Koliko sam gledao ovo je neki general guest area cleaning i crew area, luggage handle. Ima li ko iskustvo s ovom pozicijom ili da ne se da se ne mučim uopste. Plata je 900$, a u mojoj domovini za rad na traci izimao sam oko 650E sto mi je palo smesno za uslove koje treba ispuniti

Online pinkemerald

• Cruise Ship Veteran
  • Registered
  • *
    • View Profile
  • Country: Serbia
Re: trebam li uop?e pristati na poziciju "CUSTODIAL"
« Reply #1 on: 03/November/2024 »
Na Dizniju, Custodial Attendant je čistač javnog prostora. Uglavnom su bili Indijci, Filipinci i ljudi tamne puti. Nisam videla ni jednog evropljana. Radno vreme je, čini mi se bilo od 9 do 21 sa dva sata pauze izmedju.
Dobiješ sekciju javnog prostora koju održavaš, i to je tvoja sekcija. Meni je cimerka bila custodial, malo malo pa je u kabini, hvata krivine. Javlja se na telefon i kaže, evo baš sam krenula da uzmem usisivač iz lokera, a ona u kabini, gleda tv haha.
Promociju u sobara su svi želeli jer je plata četvorostruko veća, ali se sporo dobijala zbog velike konkurencije.
Bakšiš sa strane možeš da zaradiš pomažući sobarima.
Pozicija nije baš sjajna, bolje traži negde direkno za sobara, da ne gubiš vreme čekajući promociju.

Offline donshone

• Cruise Ship Veteran
  • Registered
  • *
    • View Profile
  • Company: N/A
  • Recruitment Agency: N/A
  • Job Title: N/A
« Reply #2 on: 03/November/2024 »
Koja kompanija da li je dizni u pitanju nisi naveo? Ako je custodial za disney moje misljenje prihvati bez razmisljanja,ja kad bi dobio custodial ali iskljucivo za disney prihvatio bi,jer sam cuo da na disney kada napredujes su vece plate u odnosu na ostale kompanije,kasnije ako napredujes u sobara mozes da izlazis 3000-4000 dolara mesecno,ja sam dobio poziciju hotel utility ali za viking i deluje mi da je malo oko 880 dolara tako da verovatno necu prihvatiti

Offline Babeu

• Registered
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: 03/November/2024 »
Koja kompanija da li je dizni u pitanju nisi naveo? Ako je custodial za disney moje misljenje prihvati bez razmisljanja,ja kad bi dobio custodial ali iskljucivo za disney prihvatio bi,jer sam cuo da na disney kada napredujes su vece plate u odnosu na ostale kompanije,kasnije ako napredujes u sobara mozes da izlazis 3000-4000 dolara mesecno,ja sam dobio poziciju hotel utility ali za viking i deluje mi da je malo oko 880 dolara tako da verovatno necu prihvatiti
Viking ocean

Offline Babeu

• Registered
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: 03/November/2024 »
Viking ocean
Nemam srama od nikakav posao ali me brine fakt sto cu biti tamo mozda jedenj bjelac  :run:

Offline Mobile

• Registered
  • *
    • View Profile
  • Recruitment Agency: Uspinjaca
  • Job Title: N/A
Re: trebam li uopce pristati na poziciju "CUSTODIAL"
« Reply #5 on: 03/November/2024 »
Nemam srama od nikakav posao ali me brine fakt sto cu biti tamo mozda jedenj bjelac  :run:
A ko ti je ponudio tu poziciju, neka agencija?
Postoje agencije koje mogu da te pošalju direktno za sobara ako znaš engleski na komunikacijskom nivou.

Puno više se zaradi ali je pozicija sobara na prekookeanskim brodovima teška i fizički i mentalno.