Cruise Ship Employment Forum
07/09/10 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Prilagođeno pretraživanje
News: Princess Cruises interview u Budimpešti, pozicije: Asst. Buffet Steward, Buffet Steward i kuhinja, 18-21.Sep.2010.
Prijavite se do 10.Sept.2010! Info: ovdje

Home   Help Search Login Register  

Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Disney Cruise Line galley cleaner  (Read 1129 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
natal
Aktivan Član

Country: Hrvatska
Company: Carnival
Hire Agency: Apriori
Occupation: Konobar/Barmen
Ship: Sensetion

Čovjek koji ne radi greške obično ne radi ništa!

puhovic
« Reply #15 on: 31/07/10 »

Ja idem za dva miseca na carnival. Sad me u oci bodesh sa ovime. Mislim gle. Ko konobara na carnival tera da bude na carnival.
Ja cu sada poci na carnival ako je "lose" kak kazete da je lose pa cu iduci ugovor aplicairat disney i nishta me drugo ne zanima i bog.
Tako i ti konobari. Svi su vise manje profesionalci i znaju radit.
Pa prije ce njih disney zaposlit nego recimo "mene" koji nikad ne brodu bio nisam. Primjer jedan. Jer poso je isti vise manje svuda.

"Ljudi koji su u osnovi pošteni više vole reći istinu i često se razljute ako nemaju druge mogućnosti nego lagati. Upravo je suprotno kod onih koji u osnovi nisu pošteni."
« Reply #15 on: 31/07/10 »

Zlatko99
Forumaš Početnik
*

Country: Croatia
Company: Disney Cruise Line
Hire Agency: Employment Power
Occupation: Galley Cleaner
Ship: Disney Wonder

« Reply #16 on: 31/07/10 »

Ja idem za dva miseca na carnival. Sad me u oci bodesh sa ovime. Mislim gle. Ko konobara na carnival tera da bude na carnival.
Ja cu sada poci na carnival ako je "lose" kak kazete da je lose pa cu iduci ugovor aplicairat disney i nishta me drugo ne zanima i bog.
Tako i ti konobari. Svi su vise manje profesionalci i znaju radit.
Pa prije ce njih disney zaposlit nego recimo "mene" koji nikad ne brodu bio nisam. Primjer jedan. Jer poso je isti vise manje svuda.
vjerojatno je nekad bilo teze upast kao konobar na Disney,ali kompanija je u naglom razvoju,novi brod dolazi u januaru,a za godinu dana jos jedan,ljudi se traze i kriteriji nisu strogi,mnogi tu upadaju bez prijasnjeg iskustva na brodovima.

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: