YoungOutlaW
Cruise Ship Veteran
Registered
Country: Bosnia and Herzegovina
Company: Ocean Photo Service
Hire Agency: Ocean Photo Service
Occupation: Photo Manager
Ship: Grand Holiday
I am what I am..
|
 |
« on: 30/06/10 » |
|
Eto.. Rodila se jos jedna agencija,i kako mi se cini,mogla bi pomrsiti racune ostalim agencijama http://www.cruises-employment.com/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« on: 30/06/10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chova
Cruise Ship Veteran
Registered
Country: Serbia
Company: ex Princess, present Royal Caribbean
Hire Agency: KOUZON
Occupation: ex Buffet Steward, present Broadcast Technician
Ship: Royal Caribbean - Mariner of the Seas Adventure of the Seas Ruby Princess Crown Princess Grand Princess
If you have target everything is easy...
|
 |
« Reply #1 on: 30/06/10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #1 on: 30/06/10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEO
Administrator
Registered
Country: Croatia
Occupation: Forum Administrator
Chief Executive Officer
|
 |
« Reply #2 on: 30/06/10 » |
|
Par obzervejšens: procemployment@yahoo.com - nikada dobar znak imati poslovni email na yahoo (ne zna se koristiti vlastitom domenom) Our positions/Salaries 1000$- 4000$/Job - za $4.000 im ne bi trebala niti reklama, imali bi pregršt mušterija i bez nje. "must to complete" - broken english na svakom koraku, po svim ćoškovima web stranice * slike na njihovom webu kopirane sa interneta tj. sličnih sajtova - jako vole kopi/pejst, nemaju vlastitih ideja * loš web dizajn, slike dodiruju tekstove, vidi se da je kućna radinost Domain Name: CRUISES-EMPLOYMENT.COM Registrant: Oliver Vuckovic Franje Krezme 23 Slavonski Brod, 35000 Tel. +385.912600712 Creation Date: 16-Jun-2010 - domena uplaćena prije 2 sedmice, ... čak i najmlađa agencija za kruzere je stara barem 3 godine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #2 on: 30/06/10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dan
Cruise Ship Veteran
Registered
Company: Carnival
Hire Agency: A priori
Occupation: GSA
Ship: CCL Fascination, CCL Victory, CCL Valor
|
 |
« Reply #3 on: 30/06/10 » |
|
hmm meni to bas ne izgleda dobro.. ali opet neznači ništa. Ima netko bilo kakvo iskutvo s njima?
|
|
|
|
|
|
ča je život vengo fantažija
|
|
|
YoungOutlaW
Cruise Ship Veteran
Registered
Country: Bosnia and Herzegovina
Company: Ocean Photo Service
Hire Agency: Ocean Photo Service
Occupation: Photo Manager
Ship: Grand Holiday
I am what I am..
|
 |
« Reply #4 on: 01/07/10 » |
|
Ja sam se cuo sa njima i cine mi se prilicno ok. Navodno kroz 2-3 mjeseca treba da se odrzi intervju prvi zvanicni intervju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|
 |
« Reply #4 on: 01/07/10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blaugrane
Cruise Ship Veteran
Registered
Company: Cunard
Hire Agency: PRO-C-E Agency
Occupation: Bar Waiter
Ship: Queen Mary 2
|
 |
« Reply #5 on: 18/08/10 » |
|
Postovani,
Pozivamo Vas da sudjelujete na nasem selektivnom seminaru/intervju za zaposljavanje na stranim brodovima koji ce se odrzati u Rijeci 21. August 2010.
Zbog ogranicenog broja kandidata koje mozemo obraditi za ovaj termin molimo Vas da nam potvrdite Vas dolazak do 19. August 16.00h. kada cemo Vas obavijestiti
konkretno o lokaciji odrzavanja seminara i termina.
Selektivni seminar/inicijalni intervju vodi se konkretno za Cunard (Queen Mary 2, Queen Victoria, Queen Elizabeth) nakon kojeg ce u kratkom vremenu sljedit zavrsni intervju sa
predstavnicima Cunarda o kojem cete biti pravovremeno obavjesteni.
Mi kao agencija osiguravamo za Vas materijale, skripte kroz koje ce vas voditi nase strucno osoblje.
Selektivni seminar/intervju ce trajati oko 5 sati s pauzom za rucak (troskove rucka snosimo mi kao agencija)
Za pristup Selektivnom seminaru/intervju potrebno je sljedece: dvije slike (putovnnica/passport format) kopija putovnice/passport osnovni zivotopis/CV 70eura S postovanjem;
Oliver Vuckovic, Kruno Vukusic PRO-C-E procemployment agency
Sad, jesu li FAKE ili ne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Zg
Cruise Ship Veteran
Registered
Country: Hrvatska
Hire Agency: EP
Occupation: ass. waiter
|
 |
« Reply #6 on: 18/08/10 » |
|
70 eur odmah na interview?
to tako normalno ili ??? za što su ti troškovi ?
|
|
|
|
|
|
Očekivati od svijeta pošten odnos prema tebi jer si pošten, jest kao očekivati kako te bik neće napasti jer si vegetarijanac
|
|
|
Blaugrane
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #7 on: 18/08/10 » |
|
kažu da je to za troškove treninga tj seminara gdje oni osiguravaju materijal i te stvari, dobra stvar je u svemu tome što nigdje prije ne plačaš već na samom treningu gdje je i ručak uključen u cijenu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Zg
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #8 on: 18/08/10 » |
|
kažu da je to za troškove treninga tj seminara gdje oni osiguravaju materijal i te stvari, dobra stvar je u svemu tome što nigdje prije ne plačaš već na samom treningu gdje je i ručak uključen u cijenu....
znači ti si tamo na "seiminaru" ili tako nešto i nebitno prošao ili ne interview ti plaćaš 70 eur...to je tako kod svih ili ??? jer nisu baš vremena za bacat 70eur "u vjetar" 
|
|
|
|
|
|
Očekivati od svijeta pošten odnos prema tebi jer si pošten, jest kao očekivati kako te bik neće napasti jer si vegetarijanac
|
|
|
Blaugrane
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #9 on: 18/08/10 » |
|
i još nekim agencijama se plaća....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dan
Cruise Ship Veteran
Registered
Hire Agency: A priori
Occupation: GSA
Ship: CCL Fascination, CCL Victory, CCL Valor
|
 |
« Reply #10 on: 18/08/10 » |
|
i još nekim agencijama se plaća....
kojima? mislim od pouzdanih i provjerenih koje krcaju na brod, tj tko je imao i kakva iskustva s plaćanjem unaprijed? to je vrlo važna informacija za korisnike i čitatelje foruma mislim
|
|
|
|
|
|
ča je život vengo fantažija
|
|
|
Dario Zg
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #11 on: 18/08/10 » |
|
kojima? mislim od pouzdanih i provjerenih koje krcaju na brod, tj tko je imao i kakva iskustva s plaćanjem unaprijed? to je vrlo važna informacija za korisnike i čitatelje foruma mislim
zato i ja pitam,stvarno pratim forum već 2-3 godine kad god stignem pa nisam naišao na takvu informaciju...recimo izračuna se put + tih 70 eur ,i ne prođeš na interview-u izgubiš dosta para za ništa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blaugrane
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #12 on: 19/08/10 » |
|
istina, za neke određene kompanije se nekad plaća taj trening, ali manje, uglavnom danas me zvao čovjek iz agencije i pitao dali sam još uvijek zainteresiran, jer sam mu javio da ja ne mogu na taj intervju jer nisam u Hrvatskoj tada. Onda me pita da li želim ići direkt na intervju bez tog treninga s obzirom da sam već bio brodu, ja reko da i koliko to košta, a on veli ništa dok god ja ne prođem i ne dobijem sve papire od strane kompanije, a seminar ne plaćam jer ne idem na njega.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Zg
Cruise Ship Veteran
Registered
|
 |
« Reply #13 on: 19/08/10 » |
|
kad će bit novosti javi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JohnnyZ
Registered
|
 |
« Reply #14 on: 25/08/10 » |
|
Sve dok se ne nadju 3 osobe koje su preko njih otišle na brod, za mene su fejk.
Pozdrav ljudi, mene samo zanimaju dojmovi sa interviewa u Rijeci.  Stupio sam u kontakt sa njima i rekli su mi za taj interview u Rijeci, ali ako ne mogu da će interviewa biti još da se za to ne brinem. I slažem se sa šefom da bi bilo dobro da se neko prvo ukrca da ne bacam vrijeme i novac u vjetar. 70 eur odmah na interview?
to tako normalno ili ??? za što su ti troškovi ?
Znam još da se uz tih 70€ još mora platiti 230€ nakon što dobiješ potvrdu o ukrcaju. I kao najpovoljniji su..  Zar nisu svi???! Pokazat će vrijeme.. Hvala..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum
|