Forum
02/Rujan/2014 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

eXTReMe Tracker

News:
Follow Sef_Foruma on Twitter  Follow Šef Foruma on Facebook  Follow Šef Foruma on YouTube  Follow Me on Pinterest 
 
   Home   Help Search Login Register  

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: sva moja rodbina mi govori da sam lud  (Read 2343 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
potopljeni
Registered
*
Offline Offline

Country: Croatia
Company: Carnival cruise lines
Hire Agency: Employment power
Occupation: Ass.waiter
Ship: Fantasy
Posts: 16



View Profile
« on: 11/Travanj/2011 »

Situacija se zahuktava,još sutra obavim liječnički i izvadim pomorsku i spreman sam,imam samo jedan problem pa ako bi netko bio ljubazan baciti koji savjet,pričao sam sa puno ljudi koji su radili na carnivalu i dosta njih se žali na uvjete rada i malu plaću,osobno meni je svejedno jer sam mlad i mislim da to mogu  moli idem za ass.waitera i ta plaća od 1050 dolara je stvarno mala s obzirom da plačam kartu tamo i natrag(ispada da dva mjeseca radiš samo za karte),sva moja rodbina mi govori da sam lud ići preko svijeta za taj novac a ja mislim da je ovo samo proba,ako mi se sviđa tko kaže da kasnije neću imati bolju plaću,svaki početak je težak  deda
Osobno smatram da će to biti jedna velika škola kakvu ti nitko ovdje neće moći dati,znam jednu curu koja je plovila deset godina i kad je čula kolika mi je plaća nasmijala se i rekla da to mora biti neka muljaža,barem duplo više bi trebali imati ili da barem karte plate i kako mi se ispod 2000 ne isplati ići.
Kakvo je vaše mišljenje u vezi svega ovoga s obzirom da agencije stvarno cijelo vrijeme nešto muljaju?   dunno
Logged

a za leđima svojim čujem sve bliže krilatu kočiju vremena kako me stiže
Forum
« on: 11/Travanj/2011 »

 Logged
natal
Cruise Ship Veteran
Registered
*
Online Online

Country: Hrvatska
Company: N/A
Hire Agency: N/A
Ship: N/A
Posts: 839


Čovjek koji ne radi greške obično ne radi ništa!


View Profile
« Reply #1 on: 11/Travanj/2011 »

Tocno je tako kako si napisao.

E sad, odi jedan ugovor i vidi shta je to a mani se rodbine i svih onih koji te "ne podrzavaju" jer su oni kak se meni cini il ljubomorni ili ti ne zele dobro.

Nece ti placa cijeli zivot na brodu biti 1050 dolara.

Promocija u asst team waiter je oko 1500-1600 minimalno a mozesh je prvi ugovor dobit.

Sljedeci korak je team waiter i tu je vec oko 2000 a nakon toga team headwaiter i tu je vec od 2500-4000.

Nakon toga maitre'd and so on...

U pocetku je zajebano al kasnije dobra lova. 

Al opet nije brod za cili zivot(bar meni i moje misljenje).

Moj savjet odi i vidi. Nakon toga cesh imati uvid u to sve i znati cesh shta zelish.
Logged

"They did not pursue worldly rewards
They wanted nothing more than to live without regret
Brothers pledged to the honour implicit in living one's own life and dying one's own death"
Forum
« Reply #1 on: 11/Travanj/2011 »

 Logged
potopljeni
Registered
*
Offline Offline

Country: Croatia
Company: Carnival cruise lines
Hire Agency: Employment power
Occupation: Ass.waiter
Ship: Fantasy
Posts: 16



View Profile
« Reply #2 on: 12/Travanj/2011 »

hvala na riječima podrške  rolleyes,idem da ako slučajno za dva-tri mjeseca nađem neki posao na ugovor pa ću biti u istoj situaciji kao sad,isfrustriran sa nešto love sa strane,treba se sam uvjeriti kako je na brodu
Logged

a za leđima svojim čujem sve bliže krilatu kočiju vremena kako me stiže
hopeless
Registered
*
Offline Offline

Country: Croatia
Company: Carnival
Hire Agency: A priori
Occupation: Bar waiter
Ship: N/A
Posts: 62



View Profile
« Reply #3 on: 12/Travanj/2011 »

eto natal ti nije moga bolji odgovor dati, i meni su tako govorili, ali uvik baš uvik kad bi posluša "savjete" pokazalo se da je bilo bolje da san sebe sluša
tako i za ovo, iako me sa svih strana kurenti udaraju ja iden po svon, pa kud puklo da puklo, što bi ode triba biti zadovoljan s 500 EUR-a plaćon
koja redovito kasni?????
Logged
Blaugrane
Cruise Ship Veteran
Registered
*
Offline Offline

Country: Croatia
Company: Cunard
Hire Agency: PRO-C-E Agency
Occupation: Bar Waiter
Ship: Queen Mary 2, Queen Elizabeth
Posts: 308



View Profile
« Reply #4 on: 12/Travanj/2011 »

i to ako kasni, i meni su tak govorili, bogotovo kad sam išao drugi put, rekli bio si već i nije ti bilo dobro, a ja ih sve sad razuvjerio i sad idem na drugi ugovor a oni ovdje svi  mi zavide jer o nikome ne ovisim i vidim svijeta...
Logged
Nera
Cruise Ship Veteran
Registered
*
Offline Offline

Country: Hrvatska
Company: Carnival
Hire Agency: EP
Occupation: Youth Staff
Ship: Spirit
Posts: 156



View Profile
« Reply #5 on: 13/Lipanj/2011 »

Odi i probaj, inace ces se cijeli zivot pitati. Promocije su nesto stopirali u zadnje vrijeme, tako da nije neobicno ni da par ugovora odradis ko assistent waiter.
Naravno, moguce je da ti se posreci, samo nemoj na to racunati. Posao je tezak.

Meni je uvijek zao kad vidim da nasi ljudi idu na te crew pozicije jer su daleko sposobniji od vecine tamo.
No cinjenica je da nakon par ugovora imas kakve takve pare, za razliku od vecine staff pozicija, usprkos svim "privelegijama".
Logged
Forum
« Reply #5 on: 13/Lipanj/2011 »

 Logged
banex23
Cruise Ship Veteran
Registered
*
Offline Offline

Country: Serbia
Company: Carnival Cruise Line
Hire Agency: SEA Agency Beograd
Occupation: Team Headwaiter
Ship: Carnival Sunshine
Posts: 81




View Profile WWW
« Reply #6 on: 13/Lipanj/2011 »

Welcome to CCL world!Nego gdi nadje Fantasy?
Logged
CEO
Administrator
Registered
*
Online Online

Country: Croatia
Occupation: Forum Administrator
Posts: 7502


Chief Executive Officer


sef.foruma Sef_Foruma
View Profile
« Reply #7 on: 13/Lipanj/2011 »

čovjek se nije ulogirao 2 mjeseca, pune ruke posla  popcorn
Logged

Odavno ne plovim. Na postove na forumu odgovaram rijetko, ali to će svakako biti češće nego da dajem privatne instrukcije preko inbox-a.
http://youtu.be/gABS8a4wm9o (door=forum, ja Morpheus ti Neo)
Forum
   

 Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  





Flag Counter


Pun pristup forumu omogucen samo veteranima
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!