Vjerovatno vas ima dosta ovde koji radite kao asst waiter-i na nekom od Celebrity Cruises brodova.
Moze kratki opis posla i radnog mesta?
Hvala unapred...
Bas tako kako si rekao, ima nas dosta koji smo radili taj posao i napisali smo svoja iskustva TU na forumu. A ti nas sad tjeras da ih pisemo ponovo jer se tebi ne da ukucati slova u trazilicu
Lijenosti moja, gdje ti je kraj?
1. Ne radis na svim Celebrity brodovima sve 3 smjene. To ovisi od broda do broda. Na SL-u imas samo 2 smjene. Il si dorucak i vecera ili si rucak i vecera. Samo Blu tim radi 3 smjene na sea day.
2. Placa ti ovisi o milijun faktora....jesi dobar radnik, kakav je kruz, na kojem si brodu, koje je doba godine, ko ti je manager, kolika ti je stanica....itd. Ja sam uzimala od 2300 do 2500$ otprilike. Nema pravila, pa se nemoj drzat toga ko pijan plota i mislit da ces i ti uzimati isto toliko. Mozda ces uzimati manje, mozda vise.
3. Opis posla ti je da radis sve sto ti kaze konobar i manager. Serviraj ovo, odnesi ono, donesi ovo, postavi ovako, rastavi onako, sastavi naopako...bla bla, vidjet ces kad dodjes. Kolege su ti koji ce te uvesti u posao. Gledaj njih kako rade, pitaj i uci. Uhodat ces se za tjedan dana, ako nisi smotan ko sajla. Za detalje, prekopaj forum.
4. Pamet u glavu.