Ja sam pogresio u pisanje, napravio sam account na www.blogger.com.
E sad evo vec dosta razmisljam kako da ga nazovem i o cemu da pisem i za sada mi ne pada napamet.
Sefe jel moze neki iskusan savet?
Ajmo polako.
Trebaš pronaći nešto o čemu ćeš pisati a da ljudima nije dosadno.
Pošto te trenutno okupira potraga za poslom, to je dobra tema.
Pisat ćeš o tome kako si u procesu dobivanja posla Bar Utility za Princess Cruises.
Prvo otvori program Google Adwords Keyword Tool i vidi kako se kreće vrijednost najvažnijih riječi koje ćeš koristiti u svojem pisanju.
Kao što vidiš, mjesečno ljudi utipkaju u search bar riječi "bar utility" 40.500 puta. To je odličan broj.
Još su bolje vijesti da je broj bilo kakvih stranica napravljenih u svrhu promocije tih riječi, malen, što se vidi iz programa gdje je navedeno "Competition: Low".
Druga sjajna vijest je da je prosječna cijena klika na Adsense oglas koji ćeš postaviti uz tekst vrlo dobrih $0.82.
Evo kako to izgleda:
Znači, uz svoj tekst, ti Google-u ustupaš djelić stranice, gdje oni (automatski) objavljuju oglase koje su im platili oglašivači koji žele kod sebe dovesti sve koje zanima tema Bar Utility.
Tako da, kad netko dođe na tvoju stranicu, i klikne na oglas/link koji ga zainteresira, Google to registrira, i tebi ide u džep $0.82