A sto lose?
Lose iz vise razloga, pocevsi od check-in deska, su drski, neljubazni, zezaju te...
U avionu, na interkontinentalnom letu, koji traje min. 8h, treba da se dobiju neke stvari u sklopu cijene karte... Letio sam sa Air France, Swiss Air, Lufthansa, Delta, United, KLM, nema sta nisam, ali ovo je uzas brate ! Na sve i jednoj od navedenih kompanija dobijes izbor hrane kad si na letu, obicno 2 opcije, chicken ili pasta, i kad prolaze sa trolley-em imas opciju raznih sokova, vodu obicnu, mineralnu, pivo, par vrsta viskija, neko drugo al. pice, i na primjer 2 vrste vina. Ovde su samo imali pivo, vodu i bijelo vino. Za obrok nisu nista pitali sta zelimo, samo su svima izbacili neku smrdljivu ribu. Pored toga, avioni su im otrcani, evo npr. meni i supruzi, ni jednom od nas nije radio joystick za gledanje tv-a i filmova na sjedistu ispred..
Jos na sve to, Lufthansine karte se krecu od nekih 500-600$ zavisno koliko konekcija imas, a ova karta je kostala 704$ !!!
Eto, to je to...
Idem odavde za Rim
Rim je najgori aerodrom, i najprljaviji sto sam u zivotu vidio! Nije problem uopste, niko od nas ovde nije ni princ ni princeza pa da se ne moze izdrzati, sve ok na par sati dok si u tranzitu, ali ja sam npr. imao pauzu u Rimu 12h....tako da ti je to privremena kuca u tom momentu..