pa otprilike si delimicno odgovorio, ja sam bukvalno opisao sve kako bi trebalo iskontrolisati, znaci prvo bih otisao kod scenariste da vidim semu programa, da vidim o cemu se radi u show programu, onda bih namestio svetlo, fokusirao bih ga na coveka koji vodi talk show, drugo proverio bih zvuk, onda white balance kamere, e da namestio bih pozicije kamere i proverio kadriranje i otprilike to je to tako sam slicno odgovorio i na pitanje za orkestar.....opet kazem nikada u zivotu nisam ovo radio nego mi je Ivan (decko koji je bio samnom na intervju ukratko objasnio jer je verovatno on imao slicnih situacija tokom svok rada u zivotu).....eto mene mozda malo i izvlaci situacija sto sam vec bio na brodu nekoliko ugovora, i na prvom ugovoru sam snimao i montirao na brodu jedan ajd da kazem deo show programa (na open deck su stavili dve velike kocke leda i dva filipinca su je obradjivali sa nekim alatom, tacnije klesali i da bi na kraju ispale skulpture u obliku ribe i orla)....eto dzabe meni i trud i velika volja kada se nije otvorila pozicija za kamermana na Princess, ali opet eto dobro mi je doslo to iskustvo koje ce mi nadam se sada pomoci da dobijem posao.