Koliko znam za sve Staff pozicije kompanija placa kartu.
Sto se tice zahteva, trazili su mi fakultet, preko 5 godina radnog iskustva, pitali su me za dodatni jezik (ja imam spanski jezik, ali mislim da to nije obavezno).
Inace, sad je pravo vreme da se zgrabi ovaj posao, od pocetka godine 2/3 tehnicara u floti je dalo otkaz jer ne kompanija nedavno ukinula odredjene beneficije za Video pozicije (singl soba, manja je plata, itd). Oni su sada ocajni i trebaju im ljudi, nedavno su poceli da primaju sa nasih prostora.
Inace, posle tri nedelje, mogu reci da je ovo jedan od boljih poslova na brodu.
Plata je vece nego vecini ljudi (1900 dolara), postoje privilegije (soba sa prozorom na vecini brodova, pristup restoranima i kaficima za goste, teretana za goste).
Plus, posao nije tezak, ima dosta obaveza, ali kada se udje u stos moze zivot lepo da se organizuje.
Kod nas u timu je Menadzer i dva tehnicara, tako da smo svake druge nedelje na duznosti (to je poginuce), ali onda imamo prakticno week off, gde nesto pomalo radimo uglavnom popodne i predvece.
Naravno, ovo zavisi od broda i toga kako menadzer (Head Broadcast) organizuje posao.
Tu sam, pitajte sta vas zanima...