Malopre zavrsih finalni sa jednom divnom zenom, Skotlandjankom, kojoj, nazalost, zaboravih ime. Mozda je neko zna, ima kovrdzavu, dugu kosu, oko 40-45 godina, pa neka me podseti

Da li sam prosao ili ne, saznacu u toku dana

Intervju je bio preko skype-a. Zena se odmah predstavila, rekla mi ko je i sta radi i prvo pitanje je bilo da li imam neko pitanje za nju, na sta sam ja odgovorio sa pitanjem, kakve su mogucnosti napretka.
Rekla mi je da je moguce napredovanje, cak i na prvom ugovoru, i da to zavisi od mene, naravno.
Prva tri meseca sam trainee.
Koliko sam razumeo, postoje i elite fotografi, nesto kao platinum artist na Princess-u. Koriste 5DMKII i sta god im treba od objektiva.
Dve nedelje se ide na koledz, kao sto se vec zna. Cozumel, Mexico. I tu se ulazi na brodove koji pristaju u luku i upoznaje sa poslom.
Kao sto su vec rekli mnogi, personality i samo personality. Skill i iskustvo su u drugom planu.

Na kraju mi se zahvalila sto sam bio tacan i na vremenu, kao i ja njoj na iskustvo koje je podelila sa mnom i na njenom vremenu. To je to. Nadam se da sam prosao.