Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Namrtvo

Pages: [1]
1
Pozdrav svima, aplicirao sam na dosta pozicija u dosta kompanija za IT poslove.
Nidje jos nema odgovora koliko da cekam jer sam na neke poslao cak u avgust mjesec.
Koliko se inace ceka. Poceo sam da mislim da je to ono najbezbolnije odbijanje kandidata tj ne dobijanje nikakvog odgovora.
Sad se ja pitam sta nije uredu sa mojim CV-em ili mozda cover letter-om jer nisam ni do razgovora stigao.
U MSC sam posao u njihov trening centar i trazili su mi neki test znanja da odradim iz IT-a i polozio sam ga sa 97.4% da bi mi posle toga rekli "a znas kako mi primamo uglavnom Italijane na tu poziciju" Po CV-u mozete vidjeti da sam vise nego kvalifikovan da radim takav posao i sto moram da dodam nista nisam slagao (mozda sam malo losiji sa pisanjem italijanskog jer odavno nisam imao priliku da pisem)
Sve kritike na racun CV-a su dobrodosle. Mozda na sliku da se obrijem i nasmijem?
Najvise me interesuje misljenje sefa ipak je to sef :D

2
kao sto pise u naslovu. koliko je bitna preporuka kapetana za bilo koju poziciju na brodu?(npr. za IT :D ) trenutno imam mogucu preporuku kapetana Opere koliko ce mi to pomoci za druge kruzere?

ako vec postoji tema molim vas recite mi jer sam trenutno u bolnicu i nemam cesto pristup internetu zato se unaprijed izvinjavam ako postoji

Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk


3
Predstavljanja / Pozdrav svima!!!!!!
« on: 29/August/2015 »
Pozdrav svima ja sam Branko iz Crne Gore i konacno posle visegodisnjeg ubedjivanja moga oca(kapo makina) podrzi me u tome i pomogne mi oko papirologije koja je potrebna. Zavrsio sam elektrotehnicku skolu za IT i fakultet na univerzitetu Crna Gora.Iza sebe imam 10godina radnog iskustva u struci. Tokom srednje skole sam isto radio u servisu racunara ucio zanat(nisu me placali) kasnije po zavrsetku srednje skole i upisao sam fakultet i tada sam odma poceo da radim u isti taj servis ali ovaj put kao IT serviser na terenu uglavnom sam odrzavao sistem i mreze firmi i hotela.Kasnije sam presao u nevladinu organizaciju u IT sektor, laganica priprema za stampu, azuriranje sajta bukvalno odmor.Trenuto radim u kompaniju koja je internet provajder na monitoringu mreze. Moja zelja je da se probam na kruzeru u IT Departmentu. Sto se moga znanja tice rekao bih da sam nedje izmedju internet menagera i Assistent IT managera, s tim sto mislim da bih kao internet manager posao dosta lako obavljao dok kao assistent bi imao malo poteskoca oko servera(nemam mnogo iskustva sa njima) sta mi vi predlazete, imam zakazan razgovor u MSC 03.09.2015. i test znanja. Kakva pitanja da ocekujem? radi li EP zaposljavanje IT-evaca sta mislite o Kouzon(imaju predstavnistvo u Podgorici pa bih ih posjetio)? Kakvi su ti intervjui da i koja pitanja postavljaju vezano za moju stuku posto nisam sa teorijom bas dobar :)
 sto se tice papirologije braveta ili sertifikata imam vec sve spremno i medikal takodje.


Pages: [1]