Nije me bilo neko vreme, zauzetost ovde u Novom Sadu, pa nemam vremena. I imacu ga sve manje i sve manje posecivati forum, tim pre sto nemam ambicije da se vracam na brod.
@CEO
Ma niko ne porice to covece. Ja se kompletno slazem sa robom! Ne samo ja, svi ovde u temi. Cak i moj onaj prethodni veliki reply sastojao se 90% od iskustava drugih, posebno ono za Ameriku. Eno pre neki dan je jedan youtuber postovao da je imao poseban tretman kada je dao pasos ne pultu, sto se poklapa sa onim sto ljudi pricaju.
Pricamo o predrasudama koje smo imali u vezi brodova, ne o tome da li nam se svidelo ili ne.
I meni je putovanje bilo glavni motiv, kao i tebi. Dok su drugi isli za pare, ja za putovanje.
Mada, porazgovaraj sa ekipom iz galley-a i reci im kako se na brodu puno putuje i neces se dobro provesti. haha Sala na stranu, oni koji nisu bili na brodu a citaju ovo, cisto da pojasnim, to je zato sto imaju nezgodne rasporede, i oni najmanje izlaze.
Shop je druga prica i oni imaju daleko vise vremena od ostalih.
Sto se tice odmaranja, i tu nas tma poprilicno, i biramo da se odmaramo vise nego da izlazimo. I ja sam isto birao to.
Dalje, sto se tice putovanja, to zna da bude deprimirajuce, davno je to bilo, cini mi se 2008, radili smo Mediteran, i bio je sa nama jedan lik iz Dubrovnika, prvi ugovor, i zapadne mu bas da radi kruzeve iz Dubrovnika. Kaze dosao je ovde da putuje, a dobio grad iz kojeg je bukvalno, i sve destinacije koje smo prolazili vec je bio, decko se smorio i dao je otkaz.
Sada kada sam proputovao, nemam vise razlog da se vracam, Ameriku sam obisao. Nema vise nista.
@Mobile
Brodovi su dosta precenjeni bili poslednjih nekoliko godina. To se primecuje sada kada ne mogu da sakupe posadu, pa se zale. Niko vise nece da radi.
Mada sto si stariji, sve ti manje lezi. Brod se cini zabavnim i mozda to i jeste, ali je dosta stresan i nazahvalan.
Svaka ti cast, ti nisi u istom timu kao CEO i ja i da se odmaras, ti si party animal. haha
@sukimanijak
CEO je to mislio u nekom saljivom, ironicnom smislu.
Sto ova tema nema vise reply-eva, sta kao niko nije imao zablude i predrasude u vezi brodova? Ili se plase da vam neko ne dodje do crew ID-ova i prijavi vas da pricate nesto protiv kompanije?