Agencije

Posao na brodu je zapravo lako dostupan, pitanje je samo koliko ga pojedinac želi. Balkan je uvijek bio sjajna destinacija za regrutere na kruzere.

Ali je potrebno potruditi se dobiti ga. Otići na interview u Zagreb, Beograd, Banjaluku, Sarajevo, Budimpeštu, Skopje … gdje god treba. Izbor je velik.
Interesantno je da se neki ne odlučuju prijeći granicu da bi otišli na interview, a ako dobiju posao, dogodit će se na brodu da navečer legnu u krevet u Miamiu a sutradan se probude u tom istom krevetu, ali na Karibima. I tako i desetak puta mjesečno.Anketa o glasanju za najpopularnije posrednike za zapošljavanje na kruzere na ovim prostorima je otvorena sada već 10 godina (od 2007.), pa je prema tome vrlo dobar pokazatelj u kojem smjeru trebate razmišljati ako želite jednog dana dospjeti na kruzer.

Cilj ove ankete je dokumentirati kome iskusni pomorci i veterani najviše vjeruju i kome bi ponovo povjerili ulogu posrednika za zapošljavanje na kruzere.
Pomorci, upotpunite anketu, dajte svoj glas onom posredniku kojega smatrate najprofesionalnijim, najpristupačnijim, najpoštenijim, najuspješnijim …i napišite zašto.

Samo na forumu možete pročitati i kritične osvrte na neke od važnijih tema i aktivnosti agencija ili posrednika za zapošljavanje.

Pošto već 10 godina vodim forum o zapošljavanju na kruzere, dobro sam informiran o agencijama i posrednicima za kruzere. Nažalost, mogu glasno reći da imam korektan odnos samo sa agencijom sa banera ispod ovog teksta. Na ostalim mjestima ćete najčešće naići na aroganciju, nesposobnost, lažna obećanja, i spremnost za uzimanje i zadnjeg novčića iz džepa.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[fbcomments]

8 thoughts on “Agencije

  1. Zeleo bih da radim na brodu bilo koji posao a sto se jezika tice znam veoma malo mogu sve da razumem ali konverzacija je malo slabija.pozdrav i unapred zahvalan u nadi da ce te se javiti.

  2. Zelio bih da radim bilo koju poziciju na brodu ako je moguce. pricam citam i pisem izvanredno engleski jezik i imam iskustvo u restoranima kao sanker

  3. Pozdrav…zainteresovan sam za poziciju elektricara na brodu,poznajem engleski vrlo dobro i prijavljiao sam se vec u jednoj agenciji koja zaposljava tehnicku struku i cekao na poziciju vise od godinu dana i kad je konkurs izasao nisu me zvali iz razloga sto cv nije dobar ili nzm ni ja sta vec…nebitno,cekali su godinu dana to da mu kazu a ja sedim i cekam ko budala kad ce me pozvati na itervju…ono sto mene zanima da li me mozete uputiti kod koje kompanije da se obratim i da li postoji neki slicni posao na brodu koji bih ja mogao raditi…unapred hvala

    1. Ne znam šta je po tebi slično električaru. Ako si električar, onda si električar. Što se tiče čekanja, to je usko povezano sa kvalifikacijama. Ako si jako kvalificiran, čekaš malo, a ako si slabo potkovan, čekaš puno ili u nekim slučajevima i ne dočekaš. Tako je u svim agencijama. Probaj ssm.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.