Agencije

Posao na brodu je zapravo lako dostupan, pitanje je samo koliko ga pojedinac želi. Balkan je uvijek bio sjajna destinacija za regrutere na kruzere.

Ali je potrebno potruditi se dobiti ga. Otići na interview u Zagreb, Beograd, Banjaluku, Sarajevo, Budimpeštu, Skopje … gdje god treba. Izbor je velik.
Interesantno je da se neki ne odlučuju prijeći granicu da bi otišli na interview, a ako dobiju posao, dogodit će se na brodu da navečer legnu u krevet u Miamiu a sutradan se probude u tom istom krevetu, ali na Karibima. I tako i desetak puta mjesečno.

Anketa o glasanju za najpopularnije posrednike za zapošljavanje na kruzere na ovim prostorima je otvorena sada već 8 godina (od 2007.), pa je prema tome vrlo dobar pokazatelj u kojem smjeru trebate putovati ako želite na kruzer.

Cilj ove ankete je dokumentirati kome iskusni pomorci i veterani najviše vjeruju i kome bi ponovo povjerili ulogu posrednika za zapošljavanje na kruzere.
Pomorci, upotpunite anketu, dajte svoj glas onom posredniku kojega smatrate najprofesionalnijim, najpristupačnijim, najpoštenijim, najuspješnijim …i napišite zašto.

Samo na forumu možete pročitati i kritične osvrte na neke od važnijih tema i aktivnosti agencija ili posrednika za zapošljavanje.

Neke prominentnije agencije koje zapošljavaju na veliki broj poslova na kruzerima:

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Comments

comments

6 thoughts on “Agencije

  1. Zeleo bih da radim na brodu bilo koji posao a sto se jezika tice znam veoma malo mogu sve da razumem ali konverzacija je malo slabija.pozdrav i unapred zahvalan u nadi da ce te se javiti.

  2. Zelio bih da radim bilo koju poziciju na brodu ako je moguce. pricam citam i pisem izvanredno engleski jezik i imam iskustvo u restoranima kao sanker

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *