Bahamas Paradise Cruise Line daje posadi besplatan internet

Bahamas Paradise Cruise Line priopćio je da je osigurao besplatan internet za posade brodova u cijeloj svojoj floti.

Uz besplatan pristup internetu, tvrtka je osigurala široku pokrivenost pružajući WiFi u svim prostorijama posadi i gostima.

“Kao bivši IT manager, odavno sam shvatio važnost redovitnog kontakta članova posade s voljenima na kopnu”, izjavio je Richard Coombs, potpredsjednik IT usluga Bahama Paradise Cruise Line-a. “Ponosan sam što sada možemo ponuditi ovu uslugu našoj vrijednoj posadi te im pružiti potrebnu propusnost za korištenje usluga i aplikacija koje nadmašuju jednostavne email i tekstualne poruke.”

Članovi posade mogu ostati povezani s obitelji i prijateljima koristeći popularne online usluge, uključujući i video konferencije iz praktičnosti i privatnosti vlastite kabine ili drugih ugodnih lokacija diljem broda.

Sada posada može pristupiti sadržaju za download i ostalim uslugama koje su inače dostupne samo na kopnu.

U tu svrhu Bahamas Paradise Cruise Line implementirao je niz mjera kako bi osigurao prikladan i pouzdan pristup brzom internetu koji je dostupan svima na brodu. Ruta između luka Palm Beach i Grand Bahama Island, pruža kompaniji Bahamas Paradise Cruise Line mogućnost povezivanja konvencionalnih satelitskih veza s brzim zemaljskim mrežama, pružajući vrhunsko online iskustvo gostima i posadama.

Trenutna brzina u lukama je do jednog gigabita u sekundi, međutim, kompanija surađuje s pružateljem inovativne nove usluge koja će uskoro osigurati ovu brzinu i dok se brodovi nalaze na moru.
Bahami Paradise Cruise Line također je prihvatio i druge tehnološke inicijative kako bi dodatno poboljšao iskustvo svojih gostiju, što uključuje brzi internet i WiFi na terminalima i check-in za svoje goste njihovim uređajima kako bi se smanjeilo vrijeme čekanja.

Više o zapošljavanju na ovu kompaniju pročitajte ovdje: Posao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.