Odradio sam 5 ugovora kao Team headwaiter na Carnival-u

Zgsleeper

  • Registered
  • Posts: 6
  • Country: Hrvatska
  • Company: Carnival

Pozz kao sta sam i na drugoj temi napisao nakon sto godina se vracam na Carnival gdje sam davno odradio 5 ugovora kao Team headwaiter, kada sam se odlucio vratiti aplicirao sam za Restaurant Supervisora, isti dan nakon odlaska u agenciju mi dolazi mail sa linkom za Hirewue intervju, nakon sta sam to odradio cekao sam cca. 3 tjedna kada su me zvali iz agencije da gosp. Stice zeli samnom razgovarati i da odaberem dan i vrijeme kad cu bit slobodan za telefonski razgovor..
Sam razgovor nije bio klasicni intervju nego ispitivanje sta sa moje sta sa njegove strane o mom iskustvu tada na Carnivalu sadasnjem s obzirom da sam imao vlastiti posao u Hrvatskoj jako dugo, ocekivanja itd.. trajalo je skoro sat vremena i na kraju razgovora sam dobio info da ce me jedan od Maitre’d nazvat i nakon toga ce mi javiti kakva je odluka.
Iduceg dana dobivam mail da opet odaberem datum i vrijeme za novi telefonski razgovor, koji je ovaj puta bio puno kraci te na kraju istog opet info da ce mi se povratno javiti hahaha
I nakon 7 dana dobivam mail da sam dobio posao te da ce mi iz agencije javiti sta dalje
U agenciji sam nakon par dana odradio Marlins i talent plus testiranje koje sam prosao sa 97 i 91 posto…
Sada cekam LOE i datum ukrcaja…
Ako tko ima kakvih pitanja neka slobodno pita.. LINK

Comments

comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.