Uvjeti prijave za posao na Bliskom Istoku

posao na bliskom istoku

Uvjeti za prijavu za posao su strogo definirani proces koji je određen prema standardima agencije Kouzon Zapošljavanje i njihovih partnera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) i Kataru.

Potencijalni prijavitelji odabrat će radne pozicije na koje će kandidirati na temelju prethodnog iskustva ili afiniteta za određeno radno mjesto.

Sljedeći koraci:

Obvezno pohađanje prezentacije koje Kouzon organizira svakog petka u 11:00 sati u trening centru Kouzona – Bull. Sveti Klement Ohridski 58 u Skoplju. Sudjelovanje je besplatno.
Potrebno je donijeti životopisa na engleskom, 2 fotografije kakve se rade za pasoš, jednu fotografiju na službenoj odjeći *u punoj veličini tijela*
Podnošenje zahtjeva za UAE i Katar
Obavit će se preliminarni razgovor kako bi se utvrdile kvalifikacije zaposlenika.
Tek poslije tog intervjua se može prihvatiti zahtjev za poslom.
Važno – Ako niste kvalificirani prema potrebnim standardima, vaš zahtjev će biti odgođen do stjecanja novih vještina koje će rezultirati popravljanjem te slabosti.
Potpisivanje izjave o prihvaćanju uvjeta za posredovanje za potencijalno zapošljavanja u UAE i Kataru (bit će objašnjeno na prezentaciji)
Obvezan trening za do-kvalifikaciju prema standardu agencije Kouzon i zahtjevima partnera u Dubaiju. Ovaj trening je uvjet za sve podnositelje zahtjeva, te će biti realiziran na nekoliko razina. Obuka se provodi dva puta mjesečno u trajanju od tri dana, šest sati dnevno.
Potpisivanje Općih uvjeta prijave, što će biti ovjereno kod bilježnika (trošak će platiti Kouzon). U ovoj izjavi će biti navedene sve pojedinosti o postupku prijave i posredovanju agencije pri zapošljavanju, ali isto tako i svi pozitivni i negativni aspekti zapošljavanja u Kataru, Dubaiu i Abu Dhabiu.
Nakon svega toga, Vi ćete biti pozvani na razgovor s potencijalnim poslodavcem iz UAE. Razgovor može biti proveden licem u lice u Skopju ili putem Skype sa web kamerom.

VAŽNO: Kouzon ni na koji način ne može jamčiti da će vaš zahtjev na razgovor biti prihvaćen ili da ćete dobiti ponudu za posao, poslije obavljenog razgovora. Poslodavac ima ekskluzivno pravo izabrati radnike po svom nahođenju.

Ako obavite uspješan razgovor s predstavnikom tvrtke te budete prihvaćeni, odlazak u UAE ili Katar će se realizirati za 1 do 3 mjeseca.

VAŽNO – poslodavac će podnijeti zahtjev za radnu vizu, platit će avionsku kartu koju će vam uručiti Kouzon, organizirat će prijem u zračnoj luci, pružit će smještajne kapacitete, organizirati prijevoz od mjesta smještaja do posla i natrag, pružiti će zdravstvenu skrb prema lokalnim standardima u državi u kojoj radite, plaćat će redovitu plaću, definiranu ugovorom o radu.

To apply, contact Kouzon Agency.

Comments

comments

2 thoughts on “Uvjeti prijave za posao na Bliskom Istoku

 1. Dear
  I am D.O. and have 34 years
  I NK by profession.
  At work I have a lot of experience, such as jobs in all carpentry jobs.
  maintenance of residential buildings. And much more.
  I like to work it does not matter who’s job.
  Could you please give me a chance to do any job.
  Thank you.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.