AnQor je sigurno najgora kompanija za koju možete raditi, kad su u pitanju rečni kruzeri

 

Autor: Househead.

Evo i mene najzad sa postom vezanim za kompaniju AnQor za koju sam radio sezonu i dva meseca sa svojom devojkom.

Posao sam dobio krajem 2015-e godine preko agencije Riverstar, Smederevo za poziciju sobara, a ukrcao sam se 25-og marta 2016 godine. Na toj poziciji sam se zadrzao dva meseca dok nisam dobio promociju za Night Watcha, ili nocnog recepcionera, na kojoj sam se zadrzao do polovine juna 2017-e.

Zasto sam dao otkaz?
Jer je AnQor sigurno najgora kompanija za koju mozete raditi a da su u pitanju recni kruzeri na Dunavu, Rajni, Majni, Francuskoj, Volgi i u Portugalu.
Plate su ubedljivo najmanje (redovne su ali su UBEDLJIVO najmanje) sto je proverena informacija, svi brodovi za koje oni obezbedjuju kadar su tri zvezde ili cetiri (na misice), tips retko kad ide preko 100e (meni se desavalo da bude i po 50, 60, 70 po par nedelja za redom), radni kadar kojim ste okruzeni su ljudi koji su poprilicno spalili sve mostove ka drugim kompanijama pa se hvataju za poslednju slamku spasa, caruju Madjari i Rumuni koji se u stotinama prijavljuju za ovakve poslove bez trunke znanja, manira i kulture…
Mogao bih stvarno da pisem do sutra ali to nije poenta ovog posta.

Poenta je da ukoliko nemate nikakvog brodskog iskustva, a bogami i radnog za poziciju za koju ste se prijavili, aplicirajte i radite za AnQor. Prvi put cete morati da izdrzite sve da bi zavrsili taj ugovor i da bi se eventualno prebacili u neku novu kompaniju gde je plata veca od 900e i baksis veci od 60 – 70 e nedeljno.

IDITE SAMO AKO NEMATE DRUGI NACIN DA SE DOMOGNETE PRVOG UGOVORA!

Comments

comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.