Imam tendonitis (zapaljenje tetive), da li će mi ići neki dio plate dok sam kući?

Offline djuka92

  • Posts: 7
  • Country: Montenegro
  • Recruitment Agency: Kouzon
  • Job Title: Assistant Waiter

Dobio sam povredu na poslu, tendonitis (zapaljenje tetive), nisam u mogucnosti evo vec dvije nedelje da radim.
Prvo sto su doktori katastrofa, arogantni, svaki ima svoju teoriju kako to lijeciti.
Prvi report doktor me ne shvati ozbiljno nego mi dao kao off duty jedno popodne i da pijem ibuprofen. Ja sjutradan na posao sa bolovima jedva izdrzim, do te granice bolovi da sam na kraju smjene jedva do kabine otisao, tj morao sam da odmaram par puta.
Drugi doktor ajde svati da je ozbiljna stvar, prepise mi neke kortikosteroide, kaze stavljaj led, blabla..
Dobro, ja tako nekih 5dana..idem opet u medikal kao na kontrolu, tamo treci doktor (novi) kaze pogresno si pio te tablete, ne smijes tako naglo da prekines i vrati mi opet da ih pijem, nisi smio led da stavlja, vec tople obloge.. Ja razmisljam, ko je odje lud.
Zaboravili kod specijaliste da mi zakazu, izvan broda, te cekaj jos dva dana, podji kod specijaliste, on kaze 6nedelja odmora, fizikalna, strogo mirovanje, lijecenje kuci.. Dobro.
Ja nazad na brod, kod ovog doktora glavnog, on tu kao meni se ne svidja misljenje specijaliste ja mislim da mozemo mi to da izlijecimo za nedelju dana, ja cu te masirat svaki dan, posle radnog vremena, pogledacu na net te masaze kako ide, sto i eto ja ne vjerujem sto slusam..katastrofa.
Ja pitam jednog fizioterapeuta za misljenje, on normalno nema trika to da se izlijeci tako, fizikalna nije samo masaza, plus sto ovaj doktor nije strucan za to.
Moje pitanje, zna li neko da li ce mi ici neki dio plate dok sam kuci, dok traje ovo lijecenje da kazem i da li postoji sansa da me NE zovnu kad budem fit for duty? S obziorm da ovo nije neki problem koji ce mi ostaviti trajne posledice. I uzmite u obzir da sam new hire i na brodu sam nekih skoro dva mj.

Link na temu: forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.