Stage Crew – Princess Cruises – završen ugovor #1

Online ognjilo

  • Cruise Ship Veteran
  • Posts: 15
  • Country: Srbija
  • Company: Princess Cruise
  • Recruitment Agency: Safe Cruise
  • Job Title: Stage Crew

“Čiča” se vratio.
Malo me j**e godina proizvodnje (`77) al sam mlad u duši!
Red je da i ja vratim malo od onoga što sam uzeo ovde na forumu.
Odakle početi kad ima toliko toga reći a pisati baš i nije lako. Otišao sam na brod, naravno kao i mnogi koji idu prvi put, a da nemam pojma ni gde idem ni šta treba da radim. Čak ni u agenciji nisu znali mnogo o poziciji koju sam dobio jer i oni se prvi put susreću sa poslovima u produkciji.
E sad, kako sam se ja prijavio za poziciju “Production assistant”, a dobio poziciju više “Stage crew”, a da ni jedno ni drugo nisam radio nikad u životu.
Da se razumemo, imao sam ja iskustva u pozorištu, amaterskom, malo gluma, malo svetla i zvuk, al sve je to bilo pre 20 godina i na opremi koja je i tad bila zastarela, a da ne pričam za današnje pojmove.
Veliku ulogu odigrao je jedan član ovog foruma (koga još nisam lično upoznao, a stalno sam snjim u kontaktu i ko da se znamo 100 godina, Kakun).
Naime, samo što sam se ja prijavio za taj posao kod “Safe cruise”-a, on objavljuje članak ovde na forumu o poziciji Stage Crew, i jedna stvar koju je rekao, kako se nebi trebali zadovoljiti sa pozicijom Asistenta, vać ako ikako možemo da tražimo odmah poziciju Stage crew.
To sam bukvalno i uradio na finalnom intervjuu u BG-u, u razgovoru sa regruterom iz Napolija, ja sam non stop pričao o poziciji Stage crew, dok i sam regruter nije završio interjvu sa rečima da će me odmah predložiti za tu poziciju “head office”-u, pa šta oni kažu, nedugo zatim stigla je i potvrda da je njegov predlog usvojen .

Nastavak na forumu

Comments

comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.