Posao na jahtama, informacije iz prve ruke, slobodno pitajte ..

besty

  • Posts: 5

Pozdrav svima!

Evo otvaram ovu temu posto zelim pomoci clanovima koje interesira rad na jahti, na ovaj forum sam se registrirao prije nekoliko godina u svrhu skupljanja informacija u vezi rada na kruzeru za poziciju Bartender ili Personal trainer, zbog mog prijasnjeg iskustva u kafićima, klubovima, cocktail barovima i bio sam u Irskoj godinu dana zaposlen kao barista, izmedu tih poslova sam radio individualne treninge s kljentima u teretani.

Zasto otvaram ovu temu? Ovaj forum mi je tada jako puno pomogao u skupljanju svih informacija u vezi navedenih poslova na kruzeru i zelim na neki nacin vratiti forumu, te nakon razgovora u Zagrebu u agenciji Uspinjaca za poziciju Mixologa, te potom za PT ipak sam odlucio da ne zelim ici tamo.
Za Mixologa se ne otvaraju pozicije tako cesto, receno mi je da bih trebao cekati i do godinu dana da se mozda otvori pozicija i ponudena mi je neka druga pozicija u baru koju nisam prihvatio, a osobni trener na kruzeru je totalno drugaciji opis posla od onog sto sam ja mislio da je.
Nastavak: forum

Comments

comments

One thought on “Posao na jahtama, informacije iz prve ruke, slobodno pitajte ..

  1. Drustvo,ja sam vec 5 godina na prekookeanskim kruzerima.Ali ne mogu se bas pohvaliti velikom lovom.
    Hocu da probam da radim na jahtama.
    Saljite info…preko koje agencije,sajta se moze prijaviti.
    Mada,kazase mi da je jos gore nego na kruzerima…

    Hvala

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.